Έκτορας Μποτρίνι: Η πιο δύσκολη στιγμή που έχω βιώσει ήταν, όταν....

0

Ο Έκτορας Μποτρίνι είναι chef και το μόνο σίγουρο είναι ότι δοκιμάζει πολλές γεύσεις. Υπάρχει φαγητό που δεν το τρώει όμως;


«Όλα τα τρώω... Για να δημιουργήσει κάτι, πρέπει να τα τρως όλα. Δεν τα λατρεύω όλα, γιατί υπάρχουν και κάποια που δεν μου αρέσουν. Κάποτε μισούσα τις φακές, τώρα τις λατρεύω» τόνισε στο Λοιπόν.

-Ποιο ήταν το πιο extreme φαγητό που έχεις δοκιμάσει;

«Τώρα στην εκπομπή δοκίμασα σκουλήκι, μαζί με τον Γρηγόρη, και δεν μου άρεσε, δοκίμασα κροκόδειλο και δεν μου άρεσε. Δεν μου αρέσουν τα πολύ περίεργα, ενώ είμαι πολύ avant garde σεφ, προσπαθώ να δουλεύω τα υλικά που ξέρω, αλλά και καινούργια, όμως δεν δουλεύω ποτέ ζωικής φύσεως πράγματα, όπως σκουλήκια, φίδια, που τρώει ο Γρηγόρης, ο οποίος έχει φάει ακόμα και κατσαρίδες. Εγώ δεν το κάνω αυτό.»

-Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή που έχεις βιώσει;

«Όταν «έχασα» τον πατέρα μου πριν από ένα χρόνο, θεωρούσα ότι είμαστε όλοι άτρωτοι κι εκεί άλλαξαν πάρα πολλά πράγματα. Όλα εδώ θα μείνουν, δεν θα πάρουμε τίποτα μαζί μας γι' αυτό πρέπει να ζούμε πιο πολύ τη ζωή.»

-Τι θέλεις να σου φέρει η ζωή;

«Δεν θέλω πολλά πράγματα από τη ζωή μου, είμαι πολύ καλά όπως είμαι, μου αρέσει. Η μαγειρική δεν είναι δουλειά για μένα, είναι το χόμπι μου, έχω γεννηθεί μέσα σε μια κουζίνα κι εκεί θεωρώ ότι θα πεθάνω. Δεν μου λείπει τίποτα.»

-Ο Έλληνας ξέρει να τρώει καλά;

«Όχι, δεν ξέρουν όλοι οι Έλληνες να τρώνε καλά. Κάποτε η Ελληνίδα και ο Έλληνας μαγείρευαν καλά, τώρα, με την κρίση, δεν ξέρω κατά πόσο γίνεται. Τα μεγάλα εστιατόρια τα κάνουν οι μεγάλοι πελάτες και τα μεγάλα πιάτα τα κάνουν τα καλά υλικά, που δεν θα πει χαβιάρι, αλλά φρέσκος γαύρος ημέρας.»


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !