Νίκος Μουτσινάς: «Έχω εκατομμύρια φόβους και ανασφάλειες»

Συνέντευξη στο Λοιπόν έδωσε συνέντευξη ο Νίκος Μουτσινάς ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους φόβους που έχει και αποκάλυψε αν προτιμά το ρόλο του παρουσιαστή καλύτερα απ αυτόν του ηθοποιού.


«Στο ρόλο του παρουσιαστή, μπροστά στην κάμερα, είναι πάρα πολλά πια τα χρόνια. Αισθάνομαι οικειότητα όταν είναι κάτι το οποίο γνωρίζω, μια εκπομπή που είναι στα δεδομένα μου, να μην είμαι έξω από τα νερά μου. Στο θέατρο είναι επίσης αρκετές οι παραστάσεις. Όταν ο άλλος με εμπιστεύεται όταν του λέω: «Έλα να παίξουμε μαζί, έχω γράψει κάτι», μου λύνει τα χέρια. Έτσι, αισθάνομαι άνετα, γιατί τα έχω επιλέξει..»

Άρα, δεν έχεις φόβους και ανασφάλειες;
«Έχω εκατομμύρια φόβους και ανασφάλειες, αλλά είναι αφώτιστοι, για να μην πάθω πανικό. Δεν τους φωτίζω, δεν με ενδιαφέρει να είναι μπροστά οι φόβοι, δεν θα κάνω τίποτα γι' αυτό, δεν πειράζει, τρως τα μούτρα σου και σημαίνει ότι προσπάθησες»

Έχεις στόχο ζωής;
«Είμαι καλά, μάλλον δεν είχα βάλει ποτέ πολύ μεγάλους στόχους κι έχω κάνει πολλά περισσότερο από αυτό που ήθελα. Οπότε, τώρα κάθομαι όλα αυτά να τα συντηρώ, να τα διατηρώ γιατί όλο αυτό μου αρέσει»

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Μιχάλης Κουφογιαννάκης

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: