Άντρη Θεοδότου: Οι ηθοποιοί είμαστε εφήμεροι

Unknown
0
Στον ρόλο της «Σύλβιας» στη σειρά «Έλα στη θέση μου» αναφέρθηκε στο Down Town της Κύπρου η Άντρη Θεοδότου.

Η συμμετοχή σου στη σειρά «Έλα στη Θέση μου» πώς προέκυψε;
Για να είμαι ειλικρινής, στην αρχή ήμουν κάπως διστακτική. Επειδή όλα αυτά τα χρόνια έκανα μόνο θέατρο, ήμουν ευχαριστημένη και κάπως εφησυχασμένη. Παρόλα αυτά, όταν με κάλεσαν από τον Alpha, με ρώτησαν κατά πόσο θα με ενδιέφερε να ξανακάνω τηλεόραση. Αφού μου μίλησαν για τη σειρά και μου εξήγησαν πως πρόκειται για μια συμπαραγωγή Ελλάδας-Κύπρου, είδα το σενάριο και είπα το ναι.

Φανταζόσουν ότι ο ρόλος σου θα είχε τόσο μεγάλη απήχηση;
Περίμενα ότι θα είχε επιτυχία η σειρά, αλλά δεν πίστευα ότι ο συγκεκριμένος ρόλος θα αγαπηθεί και θα έχει τόσο μεγάλη απήχηση. Η «Σύλβια» είναι πολύ ιδιαίτερος ρόλος και μια πολύπλευρή προσωπικότητα που αν ξεφύγει, μπορεί και να γίνει καρικατούρα.

Τελευταία, βλέπουμε πολλούς συμπατριώτες μας να εισβάλλουν σε ελληνικές σειρές. Τελικά, μήπως κάθε κωμική σειρά χρειάζεται και τον «Κύπριο» της;
Κοίτα, σίγουρα δεν έχει να κάνει με το ότι θέλουν να μας γελοιοποιήσουν ή να μας κοροϊδέψουν για την προφορά μας. Οφείλεται περισσότερο στο γεγονός της σύμπραξης των πολιτιστικών στοιχείων μεταξύ Κύπρου και Ελλάδας, πιστεύω. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι όπως ένας Ελλαδίτης έχει την ευκαιρία να εργαστεί σε κάποια κυπριακή σειρά, το ίδιο συμβαίνει και με τους Κύπριους. Και στην Ελλάδα, έχουν εξοικειωθεί πλέον με την κυπριακή διάλεκτο.

Το γεγονός ότι μιλάς κυπριακά σε μια ελληνική σειρά, σε ιντριγκάρει περισσότερο;
Μου αρέσει! Ίσως ένας λόγος που είπα το ναι σε αυτή τη σειρά, ήταν γιατί αυτός ο χαρακτήρας εκφράζεται και μιλά χρησιμοποιώντας έντονα την κυπριακή διάλεκτο. Δεν ντρέπεται, ούτε φοβάται να εκτεθεί μπροστά στον κόσμο. Το βλέπω και στην καθημερινότητά μου, δηλαδή. Όταν νευριάσω και δεν βρίσκω λέξεις να πω, βρίζω στα κυπριακά!

Συνήθως οι αβανταδόρικοι ρόλοι έχουν και το τίμημά τους. Δεν σε φοβίζει μήπως ο κόσμος σε ταυτίσει με τη «Σύλβια»;
Δεν το φοβάμαι. Άλλωστε, την επιτυχία την εξαργυρώνεις με πολλούς τρόπους. Όπως έχει αποδείξει και η ιστορία του θεάματος, οι ηθοποιοί είμαστε εφήμεροι. Μπορεί ο κόσμος να ταυτίζεται με ρόλους για ένα διάστημα, όμως μετά θα ξεχαστούν. Αυτή είναι η φύση της δουλειάς μας. Προσωπικά, αισθάνομαι πολύ τυχερή γιατί έχω κάνει αρκετά πράγματα και αισθάνομαι χορτασμένη. Εννοείται ότι μέσα από αυτή τη δουλειά θα μου ανοιχτούν πόρτες για περισσότερες δουλειές στην τηλεόραση -κάτι που έχει αρχίσει ήδη να συμβαίνει- και εύχομαι κάποια στιγμή, ίσως μελλοντικά, να έχω την ευκαιρία να δουλέψω και στην Κύπρο.

Μετά από το «Έλα στη θέση μου» θα έκανες ξανά τηλεόραση; Σε ρωτάω μιας και βρισκόμαστε προς το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν…
Εννοείται. Έχω κάνει φιλίες και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτή τη δουλειά, γιατί γνώρισα και ανθρώπους που μου ταιριάζουν. Είμαι πολύ ευχαριστημένη και εννοείται ότι θα έκανα ξανά τηλεόραση. Με αυτά τα δεδομένα, τουλάχιστον. Βέβαια, μας έχουν ήδη ενημερώσει ότι η σειρά θα συνεχιστεί για δεύτερη σεζόν.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !