Βάσω Κολλιδά: «Μου αρέσουν οι προκλήσεις»

Unknown
0

Η Βάσω Κολλιδά επέστρεψε στην τηλεόραση με το «Καλύτερο ζευγάρι».


Πως αποφάσισες να δεχθείς την πρόταση να λάβεις την παρουσίαση στο «Καλύτερο ζευγάρι»;

«Γενικότερα μου αρέσουν οι προκλήσεις. Είμαι μικρή εμπειρία από τον χώρο της της τηλεόρασης και θεώρησα πώς θα ήταν μια καλή ευκαιρία να το δοκιμάσω. Το κόνσεπτ μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον και είπα αμέσως «ναι».

Παρακολουθείς τα ποσοστά τηλεθέασης εκπομπής σου;

«Βεβαίως τα παρακολουθώ, αλλά όλα είναι σχετικά. Θέλουν χρόνο οι εκπομπές, όπως καθετί καινούργιο. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε μια καλή ομάδα που δουλεύει σκληρά και το κανάλι που πιστεύει στο «Καλύτερο ζευγάρι».

Πώς ανταποκρίνεται ο κόσμος με το θέμα της εκπομπής; Τι σχόλια δέχεσαι;

«Δεν θα σου πω τι λένε οι δικοί μου, γιατί με αγαπούν και είναι πάντα καλοπροαίρετοι. Οι υπόλοιποι στην αρχή δεν καταλάβαιναν πώς θα είναι η εκπομπή, τώρα όμως που τη βλέπουν μου λένε ότι είναι ενδιαφέρουσα. Τους τραβά πολύ το γεγονός ότι έχει μια θετική ματιά, γιατί τα ζευγάρια συμμετέχουν για να δείξουν την ανθρώπινη πλευρά τους και πολλές ιστορίες ειδικά τις γυναίκες τις συγκινούν»

Θα έμπαινες στη διαδικασία να περάσεις με τον Γιάννη τις δοκιμασίες που περνούν όσοι συμμετέχουν στην εκπομπή;

«Σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσα να πείσω τον Γιάννη να συμμετάσχει σε κάτι ανάλογο, ακόμα κι αν το ήθελα! Θέλω, όμως να πω ένα μεγάλο «μπράβο» στα ζευγάρια που παίρνουν μέρος γιατί, ενώ δεν γνώριζαν τη διαδικασία της εκπομπής πήραν την απόφαση να συμμετάσχουν»

Από τη μέχρι τώρα εμπειρία σου, έχεις ακούσει κάποια ιστορία αγάπης που σε συγκίνησε ή σε έκανε να σκεφτείς «αχ, πολύ θα ήθελα να τη ζήσω κι εγώ»;

«Το κάθε ζευγάρι έχει τη δική του ιστορία, η οποία είναι ξεχωριστή. Και ο τρόπος που κάθε φόρο ανακοινώνεται προκαλεί δάκρυα. Είναι ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένες αυτές οι στιγμές. Φυσικά και δεν μπορώ να αποκαλύψω λεπτομέρειες από τις ιστορίες γιατί δεν έχουν προβληθεί τα εν λόγω επεισόδια, αλλά από αυτά που μέχρι στιγμής έχουμε δει, με έχουν αγγίξει οι ιστορίες των μεγαλύτερων σε ηλικία. Και αυτό για δύο λόγους: ο ένας είναι λόγω της διάρκειας γιατί αυτά τα ζευγάρια είναι πολλά χρόνια μαζί, και ο άλλος γιατί οι άνδρες διεκδίκησαν τις γυναίκες που αγαπούσαν, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο ακόμα και να τις κλέψουν. Όμορφες, ρομαντικές ιστορίες, αληθινή αγάπη, κάτι που στις ημέρες μας-δυστυχώς- βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα» είπε στη Real.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !