Φασουλής: «Δεν είχα ποτέ καμία αιδώ για τη μορφή του θεάματος»

Unknown
0

Ο Σταμάτης Φασουλής έχει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του και τα τελευταία χρόνια η τηλεόραση φαίνεται ότι τον αγαπάει.


Είναι τελικά εθιστική η τηλεόραση;
«Το περσινό μού άρεσε. Πέρασα καλά. Η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική και οι άνθρωποι μου φέρθηκαν υπέροχα. Αισθάνθηκα άνετα, ειδικά μετά τη δεύτερη εκπομπή. Ηταν καλά και τα λεφτά, παράγοντας σημαντικός. Δεν ξέρω αν θα το έκανα τζάμπα, αλλά έτσι όπως με πληρώνουν, έτσι όπως μου φέρονται και αυτό που κάνω μου αρέσουν πολύ».

Πόσο σοβαρά αντιμετωπίζετε την τηλεοπτική καριέρα σας, είναι κάτι που βλέπετε να έχει διάρκεια; «Εγώ αυτά τα πράγματα τα αντιμετωπίζω σοβαρά για να μου είναι πιο εύκολα. Μελετάω τα βιντεοκλίπ που μετά θα κρίνω, σαν να είναι κάτι πολύ σημαντικό. Μου αρέσει αυτό, γιατί ανοίγεται μπροστά μου ένας ολόκληρος κόσμος που σε μεγάλο βαθμό δεν γνώριζα. Μαθαίνω είδη μουσικής που αγνοούσα. Ολο αυτό το καινούργιο πράγμα είναι ένα λίφτινγκ για έναν άνθρωπο της ηλικίας μου. Εσωτερικό λίφτινγκ».

Σκεφτήκατε ποτέ πως η συμμετοχή (και εφέτος) σε ένα ελαφρύ ψυχαγωγικό τηλεοπτικό πρόγραμμα μπορεί να λειτουργήσει αρνητικά στην εικόνα που έχουν σχηματίσει για εσάς έπειτα από τόσα χρόνια δουλειάς στο θέατρο;
«Καθόλου! Δεν είχα ποτέ καμία αιδώ για τη μορφή του θεάματος. Αυτό με βοηθάει και στην τηλεόραση».

Οι θεαματικότητες της εκπομπής πόσο σας απασχολούν;
«Θέλω να πάει καλά. Από εκεί και πέρα είμαι απλώς ένα μέλος της κριτικής επιτροπής, το μόνο που μπορώ είναι να κάνω σωστά τη δουλειά μου. Και την κάνω, νομίζω. Η επιτυχία εννοείται μου αρέσει. Ομως είμαι σε μια ηλικία και σε μια κατάσταση που ό,τι και να κάνω ούτε θα με ωφελήσει ούτε θα με βλάψει, δυστυχώς».

Σας απασχολεί πολύ ο παράγοντας ηλικία;
«Σκέφτομαι πως είτε κάνω επιτυχία είτε αποτυχία, εδώ που έχω φθάσει, δεν θα χαρακτηρισθώ από αυτό. Τα χρόνια που έχω δουλέψει για το θέατρο είναι πολλά, γνωρίζουν ποιος είμαι. Ως ηθοποιός βγήκα το 1972, ως σκηνοθέτης το 1975, πατάω στη σκηνή σχεδόν επί μισό αιώνα. Για όνομα! Εμπνέω σεβασμό (γελάει), ίσως γι' αυτό αντιμετώπισαν την τηλεοπτική μου εμφάνιση με τόση ευγένεια, σχεδόν συγκινητικά».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !