Ρέππας-Παπαθανασίου: «Η κωµωδία παρηγορεί µε το γέλιο και το δράµα παρηγορεί µε το δάκρυ»

Unknown
0
Συνέντευξη στη Real παραχώρησαν ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου όπου μεταξύ άλλων μίλησαν για την κωμωδία και το δράμα, τα τάλεντ σόου και το πώς είδαν την απόφαση της Άννας Βίσση να συμμετάσχει σε ένα σόου σαν το Star Academy.

Πάµε στην παράσταση «Βάφ’ τα µαύρα», που αφού κέρδισε κοινό και ειδήµονες, παίρνει... πράσινο φως και για του χρόνου. Με µια µικρή αλλαγή στη διανοµή, έτσι;
Ναι. Ο Ευθύµης Ζησάκης δεν θα µπορέσει να είναι στην παρέα µας του χρόνου και τη θέση του θα πάρει ένας πολύ καλός ηθοποιός, που έκανε πολύ δυναµικό τηλεοπτικό comeback, ο Παύλος Ευαγγελόπουλος.

Παρηγορεί η κωµωδία, λέτε;
Και η κωµωδία και το δράµα είναι εικόνες, αντανακλάσεις της ζωής µας. Και όσο πιο εύστοχες είναι αυτές οι αντανακλάσεις, τόσο πιο πολύ πετυχαίνουν. Και η κωµωδία παρηγορεί αλλά και το δράµα. Απλώς η κωµωδία παρηγορεί µε το γέλιο που διώχνει τον πόνο και το δράµα παρηγορεί µε το δάκρυ που γλυκαίνει τον πόνο.

Πήγε εξαιρετικά και η «∆εύτερη φωνή» στο «Αποθήκη» που ήταν δραµατικό έργο. Σας χαροποίησε η ανταπόκριση του κόσµου;
Η ανταπόκριση του κόσµου ποτέ δεν µπορεί να είναι κάτι λιγότερο από µεγάλη χαρά. Για ποιον άλλο λόγο µπορεί να κάνουµε τέχνη, αν όχι για να γίνουµε αποδεκτοί από όσο γίνεται περισσότερους συνανθρώπους µας; Είναι απίστευτοι Φαρισαίοι όσοι ισχυρίζονται ότι αδιαφορούν για το µεγάλο κοινό. Είναι κουτοπόνηρες αλεπούδες που κάνουν κρεµαστάρια αυτά που δεν φτάνουν.

Στη «∆εύτερη φωνή» γίνεται λόγος για την Άννα Βίσση, ενώ ακούγεται και η ίδια σε ένα κοµµάτι. Πώς σας φάνηκε η επιλογή της να γίνει κριτής στο «Star Academy»;
Πώς να µας φανεί; Η Άννα Βίσση είναι µια πολύ σπουδαία καλλιτέχνις. Ένα τεράστιο ταλέντο που δεν θα κριθεί από τη µια ή την άλλη επαγγελµατική της επιλογή. Την έχει κρίνει ήδη ο ελληνικός λαός και την έχει τοποθετήσει στην κατάπρωτη θέση. Και δίκαια.

Ποια είναι η γνώµη σας για τα talent shows, τα οποία «καυτηριάζατε» στο εν λόγω έργο µε αναφορές σε µάνατζερ κ.λπ.;
Δεν καυτηριάζουµε τίποτα. Τα talent shows είναι µια τηλεοπτική δυνατότητα. Το θέµα είναι µε πόσο γούστο γίνεται. Αλλά το έργο µας δεν έχει θέµα τα talent shows. Το θέµα της «∆εύτερης φωνής» ήταν το πώς βάλτωσε µια ολόκληρη γενιά. Το πού κατάντησε η γενιά της µεταπολίτευσης.

Θα συµµετείχατε ποτέ σε τέτοιο σόου;
Για να συµµετέχεις πρέπει να «ταιριάζεις» µε κάποιον τρόπο στο όλο πρότζεκτ. Σας φαίνεται ότι «ταιριάζουµε»; ∆εν νοµίζουµε. Αλλιώς θα µας είχαν κάνει πρόταση ήδη.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !