Ηλίας Μελέτης για το ΣΟΪ: «Μια μικρή κόπωση υπάρχει»


Για 3η σεζόν, ο ηθοποιός,Ηλίας Μελέτης, υποδύεται τον Σάββα στο ΣΟΪ ΣΟΥ.
Πώς νιώθει  που για τρίτη συνεχή σεζόν το σίριαλ σημειώνει τόσο μεγάλη επιτυχία; 

«Είναι όπως και οι σχέσεις, καθώς ο χρόνος περνά, αν οι συνθήκες το ευνοούν, βαθαίνουν. Έτσι συμβαίνει και σε μας στη σειρά. Έχουμε όλοι πλέον γνωριστεί πολύ καλύτερα και οι μεταξύ μας επαφές έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο. Επομένως, η δουλειά μας γίνεται πολύ πιο αποτελεσματικά, ενώ χαίρεσαι και να δουλεύεις. Τώρα, σε προσωπικό επίπεδο νομίζω πως έχω ξεπεράσει πια το αρχικό τρακ και νιώθω περισσότερο άνετος ως προς τις διαδικασίες. Έχω πια "ψηθεί" στη μικρή οθόνη».

Νιώθει κόπωση παίζοντας για 3η σεζόν τον Σάββα; 

«Μια μικρή κόπωση υπάρχει, όχι, όμως, ως προς τον ήρωα και τον ρόλο αλλά ως προς το πρόγραμμα. Μια καθημερινή σειρά έχει πολλές απαιτήσεις, επομένως εδώ και 3 σεζόν έχουμε κάθε μέρα γυρίσματα, πράγμα αρκετά κουραστικό. Ωστόσο, αφενός οι συνθήκες είναι ιδανικές, αφετέρου και το οικονομικό είναι πολύ ισχυρό κίνητρο, χαρακτηριστικά που "σβήνουν" κάθε κούραση. Είναι μεγάλη τύχη σήμερα να μπορείς να κάνεις ταυτοχρόνως και θέατρο και τηλεόραση».

Είναι μόνο τύχη ή υπάρχουν κι άλλα μυστικά επιτυχίας; 

«Είναι τόσοι οι άνεργοι ηθοποιοί στις μέρες μας... Με την έννοια λοιπόν ότι θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε άλλος στη θέση μου, τότε ναι, νιώθω κυρίως τυχερός».

Τηλέραμα

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: