Πασίγνωστη τραγουδίστρια πάει απόψε στο ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ!

Θα μπορέσει άραγε να διαχειριστεί αυτή την τόσο προσωπική συνάντηση;

Ραντεβού με τα πιο δυνατά συναισθήματα και με την ανατροπή, δίνει μαζί μας απόψε, Πέμπτη 4 Μαΐου,στις 21.50, η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Παραλήπτρια του πρώτου πακέτου είναι η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια ,Έφη Σαρρή. Τόσα χρόνια η ίδια επέλεξε να διασκεδάζει τον κόσμο με τα τραγούδια της. Ποτέ δεν επέτρεψε σε κανέναν να δει ποιο είναι το πραγματικό της πρόσωπο, όταν σβήνουν τα λαμπερά φώτα της πίστας.


Αυτό το πακέτο έρχεται να αναδείξει την άλλη της πλευρά, την ανθρώπινη. Η αποστολέας είναι μια γυναίκα «χτυπημένη» από τη μοίρα που για περισσότερα από 20 χρόνια έχει αφοσιωθεί στην φροντίδα του γιου της, που είναι κλινήρης ύστερα από ένα πολύ σοβαρό τροχαίο. Ποια είναι η σχέση της με την τραγουδίστρια; Γιατί την αποκαλεί κόρη της; Η Έφη θα μπορέσει να διαχειριστεί αυτή την τόσο προσωπική συνάντηση;


Ο αποστολέας του δεύτερου πακέτου έρχεται για να διεκδικήσει μία ακόμη ευκαιρία από την κόρη του. Ο ίδιος εγκατέλειψε τη συζυγική εστία αφήνοντας πίσω τη γυναίκα και τις δύο του κόρες που τότε ήταν οκτώ και εννέα ετών. Έφυγε για να κάνει μια νέα αρχή στο πλάι της καλύτερης φίλης της συζύγου του. Στα 31 αυτά χρόνια που μεσολάβησαν, ο αποστολέας επισκέφτηκε μόνο μία φορά την οικογένειά του όταν η μεγαλύτερή του κόρη αρρώστησε βαριά και έφυγε από την ζωή. Στην κηδεία της ο ίδιος επέλεξε να είναι απών. Τώρα έρχεται μετανιωμένος και θέλει να επανορθώσει για όλα τα λάθη του παρελθόντος. Η ετεροχρονισμένη συγγνώμη του μπορεί να γιατρέψει τις ανοιχτές πληγές στην ψυχή της παραλήπτριας ή εκείνη θα του επιστρέψει την απόρριψη που τόσα χρόνια είχε εισπράξει από εκείνον;


Η συνέχεια επί της μικρής οθόνης… 

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: