Ευτυχισμένος ο Μάνος Παπαγιάννης με τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους

Unknown
0
«Έρχεται το δεύτερο παιδί µας! Νιώθω πολύ όµορφα! Είναι ένα υπέροχο συναίσθηµα», δηλώνει στη Real πανευτυχής ο ηθοποιός.

«Η Αγγελική βρίσκεται στον τρίτο µήνα της εγκυµοσύνης της. Το έµαθε τον Μάρτιο και µου το ανακοίνωσε µε πειράγµατα, τη στιγµή που έτρωγα ένα σουβλάκι. Ανυποµονούσα να µάθω τι είναι αυτό που θέλει να µου πει και το έφαγα βιαστικά (σ.σ.: γέλια)! Είµαι πολύ ευτυχισµένος. Πήγαµε στην αρχή της εβδοµάδας στον γιατρό, κάναµε υπέρηχο και µε µεγάλη χαρά είδαµε πως έχει µεγαλώσει από την τελευταία φορά που το είχαµε δει. Από κουκίδα έχει σχηµατιστεί ολόκληρος άνθρωπος!».

«Είµαστε πολύ ευτυχισµένοι, γιατί επιθυµούσαµε ένα δεύτερο παιδί, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν το είχαµε επιδιώξει. ∆εν σου κρύβω βέβαια πως τα Χριστούγεννα που µας πέρασαν η Λυδία µαζί µε τα υπόλοιπα δώρα που ήθελε, είχε ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη να της φέρει κι ένα αδερφάκι. Τώρα είναι κατενθουσιασµένη και περιµένει πώς και πώς το µωρό», αναφέρει ενθουσιασµένος ο ηθοποιός, που τις ηµέρες του Πάσχα ταξίδεψε µε τη γυναίκα του και την 8χρονη κόρη τους στη Ν. Υόρκη.

Ο αγαπηµένος ηθοποιός δεν παραλείπει να συµπληρώσει ότι το τελευταίο που τον απασχολεί είναι το φύλο του παιδιού. «Γερό να είναι και ό,τι να ’ναι! Παλιότερα, πριν αποκτήσω την κόρη µου, δεν σου κρύβω ότι ήθελα γιους. Ήρθε όµως στη ζωή µου η Λυδία και τα άλλαξε όλα!».

Το ζευγάρι θα συνεχίσει να συµπρωταγωνιστεί στην κωµωδία «Πετάει-πετάει» µαζί µε τη Μαρία Κορινθίου και τον Μάνο Ιωάννου και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αφού η παράσταση µεταφέρεται στον καταπράσινο χώρο του θεάτρου «Χυτήριο». 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !