Η Ελένη Φουρέιρα και η καριέρα στο εξωτερικό

Όσοι συνεργάζονται µαζί σου λένε ότι είσαι ένας στρατιώτης στη δουλειά σου, ακολουθείς πολύ πιστά µαθήµατα χορού, φωνητικής, υποκριτικής, ενώ κάνεις και σκληρή γυµναστική. Τι άλλο κάνεις για να παραµένεις σε τόσο υψηλά επίπεδα;
Σε ευχαριστώ κατ’ αρχάς. Προσπαθώ να κάνω συνεχώς ό,τι χρειάζεται για να γίνω καλύτερη σε αυτό που κάνω. Για εµένα η δουλειά µου είναι ανάσα, οξυγόνο, έκφραση, ζωή. ταν αγαπάς κάτι τόσο πολύ, κάνεις ό,τι χρειάζεται για να το εξελίξεις. Το ίδιο κάνω κι εγώ. Εφόσον χρειάζεται µια πολύ καλή φυσική κατάσταση για να µπορώ να τραγουδώ και να χορεύω ταυτόχρονα, θα πρέπει να κάνω συνεχώς εξαντλητική γυµναστική. Παράλληλα, τα µαθήµατα φωνητικής που κάνω µε βοηθούν να έχω σωστή τοποθέτηση και να µην ταλαιπωρώ τη φωνή µου. Έτσι είναι, κάθε επάγγελµα έχει τις δικές του απαιτήσεις και υποχρεώσεις.

Έχεις όλα τα προσόντα για µια καριέρα στο εξωτερικό. Θα σε ενδιέφερε να το δεις πιο ζεστά το θέµα στο µέλλον;
Και στο παρόν και στο µέλλον! 'Ενας καλλιτέχνης θέλει να επικοινωνεί µε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσµο. Αν αυτό γίνει και εκτός των ορίων της Ελλάδας, θα είναι ακόµα πιο υπέροχο από αυτό που ζω τώρα.

Υπήρξαν στιγµές τα τελευταία χρόνια που ένιωσες να χάνεις το µυαλό σου λόγω της µεγάλης επιτυχίας; Ποιοι άνθρωποι σε κρατούν ακόµη στη γη;
Όχι, καθόλου! Είµαι από τη φύση µου τελειοµανής και σε καθετί που κάνω σκέφτοµαι πάντα αν µπορεί να βελτιωθεί κι άλλο. ∆εν σκέφτοµαι ότι τα κατάφερα, ας πούµε, για να πάρει το µυαλό µου αέρα. Σίγουρα µε έχουν βοηθήσει σε αυτό η οικογένειά µου και οι φίλοι µου και βάζω και τους συνεργάτες µου, που πια τους θεωρώ κάτι παραπάνω από φίλους, τους θεωρώ οικογένεια, γιατί πάντα µου λένε και τα καλά και τα κακά. Είναι και η φύση µου τέτοια που δεν επαναπαύοµαι.

Αυτά δήλωσε στη Real η Ελένη Φουρέιρα.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Κυριάκος Θεοδοσίου

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: