Φτάνουν οι πρώτοι πρόσφυγες στο Ηράκλειο Κρήτης-Ετοιμάζεται η πόλη...


Ενημέρωση για την πορεία του προσφυγικού ζητήματος και της έλευσης των πρώτων οικογενειών στο νησί έκανε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου, το βράδυ της Δευτέρας,η αντιδήμαρχος ,Μαρία Καναβάκη.


Όπως είπε η κ. Καναβάκη, ήδη έχουν υπογραφεί τα πρώτα 25 συμφωνητικά για μίσθωση κατοικιών στο Ηράκλειο και το Γάζι και εξετάζονται και οι άλλες αιτήσεις όσων επιθυμούν να εκμισθώνουν τα σπίτια τους. Επίσης, για τις πρώτες 17 θέσεις εργασίας που θα τρέξουν υποστηρικτικά για το πρόγραμμα της Ύπατης Αρμοστίας έχουν αναρτηθεί οι προσωρινοί πίνακες προσληφθέντων, αναμένονται να εξεταστούν τυχόν ενστάσεις και από τις 23-25 Μαΐου θα γίνει η εκπαίδευση του προσωπικού ώστε να είναι όλα έτοιμα για την πρώτη έλευση των πρώτων οικογενειών που αναμένονται στο Ηράκλειο μέχρι τα τέλη του μήνα. Επίσης αναμένεται και ο πλήρης εξοπλισμός των κατοικιών ενώ όπως αποφάσισε το ΔΣ της εταιρείας, ΠΛΟΗΓΟΣ, όλες οι απαραίτητες προμήθειες θα γίνουν από τοπικές επιχειρήσεις!

Πηγή: Cretalive.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: