Νίκος Κουρής: «Θα... πάρω απουσία φέτος από την Επίδαυρο»

Unknown
0

Στην Επίδαυρο περιμέναμε τον Νίκο Κουρή μιας και είχε αναγγελθεί το άνομα του για την «Άλκηστη» που ετοιμάζει η Κατερίνα Ευαγγελάτου για το Εθνικό θέατρο, αλλά δεν θα τον δούμε τελικά...


«Δεν προλάβαινα λόγω των καθυστερήσεων που υπήρξαν στη σειρά «Παραμύθι αλλιώς» που πρωταγωνιστώ και με θέλουν συνεχώς στην Κύπρο. Ηταν αδύνατο με τον φόρτο εργασίας να είμαι και στις δύο δουλειές και έτσι θα... πάρω απουσία φέτος από την Επίδαυρο μετά από έντεκα χρόνια συνεχούς παρουσίας σε αυτή. Είναι μια ευκαιρία να πάρω και μια μικρή ανάσα μετά από τον «μαραθώνιο» που τρέχω τόσα χρόνια στο αργολικό θέατρο. «Πλούτισα» από αυτή, έμαθα από αυτή, αισθάνομαι τυχερός που μου δόθηκε η ευκαιρία να υπάρξω σε αυτή με μεγάλους σκηνοθέτες και αξιοζήλευτες παραστάσεις και τώρα παίρνω μια ανάσα» τόνισε στην Real.

-Τι σε κέντρισε τόσο στην σειρά «Παραμύθι αλλιώς» για να πεις το «ναι» στην τηλεόραση μετά από καιρό; Δεν ενέδιδες εύκολα.

«Ήθελα να έρθει στα χέρια μου κάτι γερό, κάτι ξεχωριστό, κάτι διαφορετικό από όλα αυτά που βλέπουμε σε κόπιες, όπως ήθελα πολύ να κάνω κωμωδία που τη λατρεύω και δεν μου δίνουν ανάλογους ρόλους μιας και στην Ελλάδα αρέσκονται σε «ταμπέλες». Με το που έγινε η πρόταση για τη σειρά αυτή, το ένστικτο μου μου είπε να βουτήξω... Βρήκα εξαιρετικό το σενάριο του Λώρη Λοϊζίδη, καθώς έχει μια γερή προσωπική γραφή που με γοητεύει με τη φαντασία και τις έξυπνες ιδέες του. Μου αρέσει ο τρόπος που σκηνοθετεί ο Αλέξανδρος Πανταζούδης και βρήκα ισχυρότατη τη διανομή - τόσο από ελληνικής όσο και από κυπριακής πλευράς.»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !