Η Μαρία Μπεκατώρου...στη θέση του Αρναούτογλου!


απόψε στο 2NIGHT SHOW - Ποιους άλλους υποδέχεται ο Γρηγόρης στην εκπομπή;

Παρουσίαση: Γρηγόρης Αρναούτογλου
Guest Star: Δημήτρης Σταρόβας


Το ξεχωριστό late show, The2night Show, με τους πιο εκλεκτούς καλεσμένους και τις πιο ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις επιστρέφει για να μας κρατήσει, όπως πάντα, την πιο ωραία συντροφιά, απόψε,Τετάρτη 10 ,και αύριο ,Πέμπτη 11 Μαΐου, στις 00.15.

Απόψε,στις 00.15, στο The2night Show υποδεχόμαστε την αγαπημένη Μαρία Μπεκατώρου. Πόσο διαφορετική είναι η Μαρία του ΣΟΥ-ΚΟΥ από τη Μαρία του “Your Face Sounds Familiar”; Την απάντηση μας τη δίνει η ίδια η Μαρία.


Η Ευαγγελία Αραβανή συναντά τηλεοπτικά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night show σε μία απολαυστική συνέντευξη. Παίζουν καραόκε μαζί με τον Γρηγόρη, ενώ ο Δημήτρης Σταρόβας αναλαμβάνει τον ρόλο του αυστηρού κριτή.


Αύριο, Πέμπτη 11 Μαΐου, στο πλατό του The2night Show, υποδεχόμαστε τους Kings. Το ελληνικό μουσικό συγκρότημα που έγινε γνωστό με το τραγούδι, «Όπου με πας», μας τραγουδάει ζωντανά και μας ξεσηκώνει.


Ακόμη: Στο The2night Show έρχεται η Ειρήνη Παπαδοπούλου, μας μιλάει για την τηλεοπτική της εμπειρία και μας αποκαλύπτει άγνωστες πληροφορίες από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι παιχνίδι.ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: