Βούτσης: Την Πέμπτη θα έχουμε απαντήσεις για τις τηλεοπτικές άδειες

0
Την εκτίμηση ότι την Πέμπτη στη Διάσκεψη των Προέδρων, όπου έχει κληθεί για ακρόαση το ΕΣΡ, θα υπάρξουν σαφείς απαντήσεις για τα ζητήματα που αφορούν στην προκήρυξη για τις τηλεοπτικές άδειες, εξέφρασε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.


Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΑΘΗΝΑ 9.84» και ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Βούτσης είπε ότι εδώ και κάποιους μήνες μπήκαν σε λειτουργία αρκετά πράγματα. Πρόσθεσε ότι «και με τη βοήθεια της Γενικής Γραμματείας και του υπουργείου κυρίως, και το αναγνωρίζουν και οι ίδιοι, μπόρεσαν και μπορούν και κάνουν πια συστηματικά τη δουλειά τους».

«Θα μας πουν -εγώ εκεί θα επιμείνω και νομίζω ότι και οι ίδιοι το αντιλαμβάνονται- σε ποια φάση βρίσκεται η επεξεργασία της προκήρυξης για τις άδειες, τι απαντήσεις πήραν από τους φορείς και κυρίως το χρονοδιάγραμμα που θα πρέπει να καταθέσουν».

«Είχαμε πει για Μάρτιο, Μάιο, μπορεί να είναι Ιούνιος, Ιούλιος, πάντως δεν μπορεί να είναι π.χ στο τέλος του ‘17 ή το '18», πρόσθεσε, εξηγώντας ότι ήδη συμπληρώνεται ενάμισης χρόνος που κανάλια δεν έχουν πληρώσει τίποτα. «Είναι ήδη εκτός νομοθεσίας, υπάρχει ήδη παρανομία που παρατείνεται», επισήμανε.

parapolitika.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !