Βρέθηκε η περιοχή για τα γυρίσματα της ΦΑΡΜΑΣ...

0

Σε ραγδαία ανανέωση με εκ βάθρων αλλαγές σε όλο το πρόγραμμα μετά τις 2 το μεσημέρι προχωρεί ο ΑΝΤ1 όσον αφορά την επερχόμενη σεζόν. Σε επίπεδο ριάλιτι το κανάλι θα επενδύσει στη «Φάρμα», ενισχύοντας τα αγωνιστικά στοιχεία του συγκεκριμένου φορμάτ. Ο ΑΝΤ1 είχε ξεκινήσει να προετοιμάζει το εν λόγω ριάλιτι τον Φεβρουάριο, όταν επεξεργαζόταν τρόπους να απαντήσει ακαριαία στο «Survivor», κάτι που τελικά δεν προχώρησε. Αξιοποιώντας την προεργασία που έγινε τότε, οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 ενεργοποιούν το σχέδιο «Φάρμα» με ορίζοντα τον Οκτώβριο, ώστε να υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος για σωστό κάστινγκ και στήσιμο της παραγωγής.

Oι εγκαταστάσεις όπου θα γυριστεί το αγροτικό ριάλιτι έχουν ήδη βρεθεί και είναι στα πέριξ της Αττικής. Βάσει του έως τώρα σχεδιασμού του ΑΝΤ1, η «Φάρμα» θα μεταδίδεται στις 22.00, πιθανότατα τέσσερις φορές την εβδομάδα, ενώ λίγο πριν από τα μεσάνυχτα θα παραδίδει τη σκυτάλη στη late night ζώνη με ανανεωμένες σατιρικές και ψυχαγωγικές εκπομπές.

Για τη ζώνη των 21.00 ο ΑΝΤ1 σχεδιάζει να εντάξει κωμικές σειρές και αναμένεται μέσα στον επόμενο μήνα να καταλήξει σε δύο από τις συνολικά έξι που είναι υποψήφιες.

Real News

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !