ΑΡΓΟΣ: Προχωρά σε εφαρμογή συστήματος ελέγχου των κυκλοφοριών...

0

και μάλιστα είναι η πρώτη που ξεκινά τις σχετικές διαδικασίες...

Στη θεσµοθέτηση ενός αδιάβλητου συστήµατος ελέγχου και πιστοποίησης των κυκλοφοριών των εφηµερίδων προχωράει η εταιρεία διανοµής,Άργος Α.Ε., σε µια προσπάθεια να αναπτυχθεί µια ελεγχόµενη διαδικασία, µε την οποία θα πιστοποιείται η κυκλοφορία των εντύπων. Η συγκεκριµένη κίνηση αποτελεί βασικό στόχο της εταιρείας, η οποία θα καταστεί µε αυτό τον τρόπο η πρώτη πλήρως αξιόπιστη και πιστοποιηµένη στον χώρο του Τύπου εταιρεία διανοµής.

Σύµφωνα µε πληροφορίες των Παραπολιτικών, η Άργος Α.Ε. έχει ήδη αναθέσει στην Grant Thornton, µία από τις µεγαλύτερες παγκοσµίως εταιρείες ορκωτών ελεγκτών και συµβούλων επιχειρήσεων, τη σύνταξη µελέτης σχετικά µε την πιστοποίηση των πωλήσεων. Αυτό που προκαλεί θετική εντύπωση είναι πως η διοίκηση της Αργος Α.Ε. κάνει το συγκεκριµένο βήµα πρώτη και µάλιστα κινούµενη ταχύτερα από τις αναµενόµενες νοµοθετικές πρωτοβουλίες που προτίθεται να πάρει η κυβέρνηση προς τη συγκεκριµένη κατεύθυνση, µε την εισαγωγή του barcode στις εφηµερίδες και τα περιοδικά. Στόχος είναι να αποφεύγονται οι αλλοιώσεις των κυκλοφοριών µε τη µέθοδο των «καπέλων», που επί της ουσίας αποτελούν ευθεία παρέµβαση στον ανταγωνισµό. Σύµφωνα και µε τη µελέτη της Grant Thornton, η υλοποίηση του προαναφερθέντος σεναρίου θα διασφαλίσει την οµαλή και διαφανή λειτουργία της εν λόγω αγοράς, καθώς εξασφαλίζει τη διαφάνεια του κυκλώµατος κυκλοφορίας και την ορθότητα των αναφορών κυκλοφοριών, ενώ ταυτόχρονα δηµιουργεί ασφάλεια στον αναγνώστη ως προς την αξιοπιστία των δεδοµένων κυκλοφορίας της αγοράς.

Αξίζει, τέλος, να σηµειωθεί ότι το συγκεκριµένο σχέδιο έχει την πλήρη υποστήριξη του µετόχου και πελάτη της Άργος, Ευάγγελου Μαρινάκη, αλλά και του ιδιοκτήτη της «Καθηµερινής», Θέµη Αλαφούζου, οι οποίοι είναι αποφασισµένοι να στηρίξουν πλήρως και εµπράκτως τη διοίκηση και τα διευθυντικά στελέχη της Άργος.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !