Ιβάν Σβιτάιλο: Τα μπουζούκια με έσωσαν....

0

Ο κριτής του SYTYCD μίλησε για τη σημασία της εξωτερικής εμφάνισης αλλά και πώς κατάφερε να συνδυάσει Λυρική σκηνή και μπουζούκια.


«Εγώ ακολουθώ το μοντέλο του έξυπνου χορευτή. Με ενδιαφέρει να ξέρει ο χορευτής γιατί χορεύει και να ξέρει να χορεύει. Δεν θέλω απλώς να βλέπω κάποιον να κάνει κινήσεις. Ο έξυπνος χορευτής είναι σκληρός και αυστηρός. Έχει μια εσωτερικότητα. Πρέπει να αποδείξεις ότι είσαι ο καλύτερος. Καλύπτω τις ανασφάλειες μου με άλλους τρόπους. Γιατί μπορώ», λέει o Ιβάν Σβιτάιλο στο Πρώτο Θέμα.

Για τη θέση του ως χορευτής στη Λυρική Σκηνή και στα μπουζούκια τονίζει: «Τα μπουζούκια με έσωσαν. Ξεκίνησα με τον Φωκά Ευαγγελινό στο δωδεκαμελές μπαλέτο της Δέσποινας Βανδή και συνέχισα ως χορογράφος του Γιώργου Μαζωνάκη. Τότε πήγαινα κάθε πρωί στη σχολή, αλλά είχα ανάγκη χρήματα και η μόνη δουλειά που μπορούσα να κάνω παράλληλα ήταν τα μπουζούκια. Μια από τις μεγαλύτερες σχολές. Έμαθα από έμπειρους χορευτές τόσα πράγματα και εξελίχθηκα. Πού να χορέψεις στην Ελλάδα επαγγελματικά εκτός από τη Λυρική;»


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !