Μπαίνει στο ΣΟΪ του Alpha ο Ιωάννης Παπαζήσης-Όσα λέει για τη συμμετοχή του...

0

Ύστερα από απουσία χρόνων, ο Ιωάννης Παπαζήσης επιστρέφει στη μικρή οθόνη με ένα διασκεδαστικό guest στο «Σόι σου» του Alpha, το οποίο και θα προβληθεί αύριο στις 21.00. Ο
ηθοποιός είναι το πρόσωπο που θα αναστατώσει την οικογένεια των Τριαντάφυλλων, στο επεισόδιο που έχει τον ιντριγκαδόρικο τίτλο, «Ο τελευταίος πειρασμός», σε σκηνοθεσία του Αντώνη Αγγελόπουλου.

Ο Ιωάννης υποδύεται έναν ερωτιάρη φυσικοθεραπευτή, ο οποίος γοητεύεται από την Αντωνία και της το δείχνει με τον πιο απόλυτο τρόπο. «Πραγματικά, πέρασα πολύ όμορφα στα γυρίσματα της υπέροχης αυτής σειράς του Alpha», λέει ο πρωταγωνιστής στην ''Espresso'' και δεν μπορούμε να μην τον ρωτήσουμε πώς ενέδωσε και είπε το «ναι» σε μια τηλεοπτική επιστροφή.

«Ήταν πολύ καλή η προσέγγιση των ανθρώπων της σειράς. Έχει αξιόλογους ανθρώπους. Και μόνο που στο καστ βρίσκεται η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, την οποία αγαπώ πολύ, και με την οποία είχαμε κοινές σκηνές, ήταν ένα ισχυρό δέλεαρ, για να με πείσουν να κάνω την guest εμφάνιση. Πήγα, το έκανα, το απόλαυσα», μας εξομολογείται και συνεχίζει λέγοντας ότι γι’ αυτό το ένα επεισόδιο που θα παρακολουθήσουμε την Πέμπτη από την τηλεόρασή μας, χρειάστηκαν τέσσερις ημέρες γυρισμάτων, τις οποίες ευχαριστήθηκε πολύ. «Το κλίμα ήταν πολύ ευχάριστο και ήταν από τις καλύτερες τηλεοπτικές οικογένειες που έχω συναντήσει. Όλοι ήταν πολύ θετικοί και πολύ φιλόξενοι» είπε, επιβεβαιώνοντας μ’ αυτόν τον τρόπο αυτά που ακούγονται για το εξαιρετικό κλίμα μεταξύ των συντελεστών της σειράς, που προβάλλεται ήδη για 3η σεζόν.

Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι ο «Τελευταίος πειρασμός» είναι όνομα και πράμα! Ύστερα από την πολυήμερη απουσία της στην Αμερική, η Αλεξάνδρα (Μίρκα Παπακωνσταντίνου) επιτέλους επιστρέφει, έχοντας ,όμως, υποστεί ένα μικρό κάταγμα στον αστράγαλό της. Δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά οι γιατροί προτείνουν φυσικοθεραπείες για ταχύτερη ανάρρωση. Και όντως, οι φυσικοθεραπείες γίνονται και όντως η ανάρρωση είναι ταχύτερη, αλλά για κάποιον λόγο τα μπλεξίματα στην οικογένεια μεγαλώνουν. Και αυτός ο λόγος είναι ο γοητευτικός φυσικοθεραπευτής, ο Στέφανος (Ιωάννης Παπαζήσης), ο οποίος έρχεται στο σπίτι των Τριαντάφυλλων και γοητεύεται αμέσως απ’ την Αντωνία (Ιωάννα Ασημακοπούλου). Και δεν γοητεύεται απλώς, αλλά το δείχνει κιόλα με τον πιο έντονο τρόπο, διεκδικώντας την από τον άντρα της (Αλέξανδρος Μπουρδούμης). Και τη γοητεύει και εκείνη. Και ποιος ξέρει πού θα τους οδηγήσει το πάθος με την Αντωνία να μπαίνει για πρώτη φορά στον πειρασμό;

Ο Ιωάννης Παπαζήσης, ο οποίος τον χειμώνα πρωταγωνιστούσε στην «Αστροφεγγιά» του Ι. Μ. Παναγιωτόπουλου, σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια, είχε να εμφανιστεί στη μικρή οθόνη από το 2014, οπότε και συμμετείχε στη σειρά του Mega, «Μάνα Χ Ουρανού». Στην προσωπική του ζωή, ο ηθοποιός δηλώνει ευτυχής μπαμπάς του Ιάσονα, ο οποίος έχει κλέψει την καρδιά τόσο τη δική του όσο και της μαμάς του, Βανέσας Αδαμοπούλου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !