Είναι οριστικό - Κόβεται από τον ALPHA...

0

O Αlpha είναι ο σταθμός που έχει πληγεί περισσότερο από κάθε άλλον τη φετινή τηλεοπτική σεζόν. Το πρώτο «χτύπημα» ήταν αυτό με το θρίλερ αδειοδότησης τον Σεπτέμβριο, όπου «παγωμένοι» όλοι οι εργαζόμενοι είδαν έναν από τους πρώτους σταθμούς της χώρας να μένει χωρίς
τηλεοπτική άδεια. Ένας σταθμός που είχε επενδύσει σε ένα πανάκριβο πρόγραμμα με έξι σειρές μυθοπλασίας να «συνωστίζονται» στο καθημερινό του πρόγραμμα και να ανταγωνίζονται την αντίστοιχη «σοδειά» του ΑΝΤ1.

Μόλις άρχισε να «συνέρχεται» σε νούμερα τηλεθέασης… ήρθε ο τυφώνας Survivor και κάπου εκεί έφτασε ο Alpha να είναι τρίτος σταθμός σε τηλεθέαση με ένα ποσοστό της τάξης του 11,9%. Νούμερο που κάθε άλλο παρά χαρά σκορπά στα στελέχη του σταθμού που αναζητούν λύσεις ανάκαμψης.

Ανάμεσα στις προσπάθειες να «συνέλθουν» ήταν και το …ριάλιτι, ''Το καλύτερο ζευγάρι'', το οποίο αρχικά προόριζαν για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, αλλά τελικά αποφάσισαν να το βγάλουν άρον άρον φέτος. Αποτέλεσμα; Ακόμη και που του άλλαξαν ώρα -προβάλλεται αμέσως μετά την Ελένη Μενεγάκη- δεν κατάφερε να ξεφύγει από τα «σκληρά» μονοψήφια, με αποτέλεσμα η εκπομπή της Βάσως Κολλιδά να κόβεται και αυτό είναι οριστικό! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σταθμός έχει ακόμη κάποια επεισόδια «στοκ» που θα φτάσουν για λίγες μέρες ακόμη και μετά πέφτουν οι τίτλοι τέλους.

Βέβαια,η επίσημη δικαιολογία που ακούγεται είναι ότι δεν υπήρχαν αιτήσεις από ζευγάρια με αποτέλεσμα να δυσκολεύονται πολύ οι άνθρωποι της παραγωγής, γι' αυτό και αποφάσισαν να σταματήσουν την εκπομπή. Μάλιστα, όταν ρώτησα για τα νούμερα τηλεθέασης άκουσα κάτι που θα μπορούσε να ήταν και ανέκδοτο. «Σε σχέση με τον ανταγωνισμό εκείνη την ώρα… μια χαρά πηγαίναμε. Η εκπομπή δεν σταματά για την τηλεθέαση αλλά γιατί δεν υπάρχουν συμμετοχές ζευγαριών».



Yupiii.gr - Kλεοπάτρα Πατλάκη

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !