Στην Υγειά μας ρε παιδιά: Εκτός ALPHA τη νέα τηλεοπτική σεζόν;


Θρίλερ με την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου. Θα είναι άραγε η 13η χρονιά και η... φαρμακερή για το «Στην υγειά μας ρε παιδιά»;


Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, φαίνεται ότι το τηλεοπτικό πρόγραμμα μάλλον ολοκληρώνει φέτος τον κύκλο του.

Αν και οι πληροφορίες από το κανάλι αναφέρουν ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμη, καθώς το ραντεβού του παρουσιαστή με τους ιθύνοντες του σταθμού θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά την τελευταία του εκπομπή, στις 17 Ιουνίου, δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι ο Σπύρος δεν θα λέει του χρόνου «Στην υγειά μας» μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Η απόφαση φαίνεται πως πάρθηκε τις τελευταίες εβδομάδες, όταν οι άνθρωποι του σταθμού άρχισαν τον σχεδιασμό της επόμενης τηλεοπτικής χρονιάς, λαμβάνοντας υπόψη τους ότι η εκπομπή, ύστερα από 13 χρόνιο, «ανακυκλώνει» τα ίδια θέματα,-τραγούδια και καλεσμένους και ότι αυτή η «ανακύκλωση» αποτυπώνεται και στους πίνακες τηλεθέασης, όπου οι πτήσεις πλέον είναι... χαμηλές στο δυναμικό κοινό.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες από ΕΡΤ και ΣΚΑΪ αναφέρουν ότι η παραγωγός της εκπομπής Κωνσταντίνα Λάσκαρη έχει ήδη κάνει επαφές με στελέχη και των δύο σταθμών, προκειμένου το «Στην υγειά μας» να αλλάξει τηλεοπτική στέγη από τη νέα σεζόν.

Μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι στο Ραδιομεγαρο υπάρχουν αντιδράσεις λόγω της ουδέτερης στάσης που είχε κρατήσει ο παρουσιαστής και ηθοποιός την περίοδο του «μαύρου» στη δημόσια τηλεόραση.


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Γιώργος Μπαστουνάς

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: