Νίκος Παναγιωτόπουλος:«Στο δελτίο έχουμε ήδη μια άνοδο 30-40%»


Η ΕΡΤ πριν από λίγους μήνες ξεκίνησε ένα νέο κεφάλαιο στα δελτία της, και η αλλαγή έγινε με παρουσιαστή τον δημοσιογράφο,Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Ο ίδιος μιλά στη Ναταλία Ανδρικοπούλου και τη Real News ,για τις τηλεθεάσεις, τον στόχο του δελτίου αλλά και τον ανταγωνισμό...

Παρακολουθείτε τις τηλεθεάσεις; Η διοίκηση της ΕΡΤ άφησε αιχμές για την αξιοπιστία τους. 

«Υπάρχει ένα θέμα με το αν το δείγμα ανταποκρίνεται στις πληθυσμιακές αλλαγές που έγιναν μέσα στην κρίση. Πιστεύω, όμως, πως τα δελτία ειδήσεων δεν πρέπει να μπαίνουν στη διαδικασία να αξιολογούν τη δουλειά των δημοσιογράφων ανάλογα με τη μέτρηση. Γιατί μετά η τηλεθέαση καθορίζει την ιεράρχηση των ειδήσεων. Τα ποσοστά τα βλέπω και τα κρίνω όπως με... κρίνουν. Στόχος μας ήταν μια αυξητική τάση, έχουμε ήδη μια άνοδο 30%-40%».

Δεν έχετε ,ωστόσο, ανταγωνισμό. Όταν αναλάβατε, έφυγε από τις 21.00 ο ΣΚΑΪ... 

«Ο ανταγωνισμός δεν είναι μόνο με τους απέναντι. Υπάρχουν τρεις ζώνες με δελτία στις 7, στις 8 και στις 9, οπότε συγκρίνουμε τους απόλυτους αριθμούς τηλεθεατών. Το δελτίο μας συγκεντρώνει 250.000 τηλεθεατές».


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: