Έκλεισε 28 χρόνια στον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Παπαδάκης! (photos)

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΕΤΡΗΣΕ 28 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΣΤΟ ΠΛΑΤΟ ΤΟΥ «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ»

Το «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ», πρώτο στην τηλεθέαση και τον Απρίλιο!

Ο Γιώργος Παπαδάκης έκλεισε τα 28 του χρόνια... στον ΑΝΤ1 και φυσικά το γιόρτασε! Σήμερα, στο πλατό της εκπομπής, ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ, ο Γιώργος Παπαδάκης, σε κλίμα χαράς, έκοψε την τούρτα των «γενεθλίων» του, ανταλλάσσοντας ευχές με συνεργάτες και συντελεστές της εκπομπής. 


Το «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ», μία από τις μακροβιότερες ενημερωτικές εκπομπές στην πρωινή ζώνη της ελληνικής τηλεόρασης, κερδίζει κάθε χρόνο την εμπιστοσύνη του κοινού, συνεχίζει τις πρωτιές της στην τηλεθέαση, τόσο στο σύνολο του κοινού αλλά και στο δυναμικό κοινό 15-44. Συγκεκριμένα, σε επίπεδο σεζόν (Οκτώβριος 2016 – Φεβρουάριος 2017), το «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ», εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση με μερίδιο 32,3% στο σύνολο του κοινού και 24,5% στο 15-44. Αξίζει να σημειωθεί ότι και για τον Απρίλιο, το «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ» είναι πρώτο με μερίδιο 32,1% στο σύνολο και 21,8% στο κοινό 15-44.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: