Έφη Θώδη: «Μου έφαγε σύντροφός μου 20 εκατομμύρια»

Η Έφη Θώδη έχει περάσει πολλά στη ζωή της. Σε συνέντευξή της στην Espresso μιλάει για τη ζωή της και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.


Κάνατε κι άλλες δουλειές προτού καθιερωθείτε ως τραγουδίστρια;
«Φυσικά έκανα πολλές δουλειές. Αρχικά δούλεψα ως baby sitter και μετά σε κατάστημα παπουτσιών. Έπρεπε να δουλέψω για να ζήσω. Ημουν πολύ εργατικό παιδί. Τη δουλειά δεν τη φοβήθηκα. Οταν στο σπίτι μου δεν είχαμε να φάμε, φορτωνόμουν ξύλα στην πλάτη και τα πήγαινα στις γυναίκες που δεν μπορούσαν να πάνε στο δάσος και να κόψουν ξύλα, κι εκείνες μου έδιναν ως αντάλλαγμα τρόφιμα, παπούτσια και διάφορα άλλα πράγματα για την οικογένειά μου. Οταν έβλεπα ότι είχαμε πρόβλημα στο σπίτι, δεν σκεφτόμουν κάτι άλλο παρά να βοηθήσω»

Πώς πήρατε την απόφαση να ζήσετε μόνη σας στην Αθήνα;
«Την πήρα όταν συνειδητοποίησα ότι περνούσα πολλά εξαιτίας των άλλων. Σ’ αυτούς βάζω και τον πατέρα μου, που δεν ήξερε να εκτιμήσει τα παιδιά του και έκανε πολλά λάθη εις βάρος μου. Τους παράτησα, λοιπόν, όλους και ακολούθησα το όνειρό μου.»

Παντρευτήκατε νωρίς, έτσι δεν είναι;
«Θα σου πω μόνο ένα πράγμα: Εκανα ένα γάμο στα 16 κι αυτό γιατί με ζόρισε ο πατέρας μου. Υστερα από έξι μήνες χώρισα. Ολα αυτά τα άφησα πίσω μου! Αυτό που μ’ ενδιαφέρει πλέον στην προσωπική μου ζωή είναι να είμαι πάντα δίπλα στον γιο μου, σε ό,τι κάνει. Ο πατέρας του γιου μου πέθανε από πνευμονικό οίδημα κι εγώ είμαι και μάνα και πατέρας για εκείνον. Πάντα ήμουν κοντά του και φρόντιζα να μην του λείψει τίποτα. Ο Αποστόλης μου, ο οποίος είναι 25 χρονών σήμερα, πληγώθηκε με όλα όσα έγιναν τα τελευταία χρόνια και με τα κανάλια, και δεν θέλει καθόλου τη δημοσιότητα.»

Θα σκεφτόσασταν να ξαναπαντρευτείτε;
«Εχω περάσει καλά με τους άντρες, αλλά έχω ζήσει και άσχημες στιγμές. Κάποιοι απ’ αυτούς μού έφαγαν χρήματα και μ’ εκμεταλλεύτηκαν. Ενας μου έφαγε 20.000.000 δραχμές, τα οποία του τα έδωσα δανεικά, επειδή τον λυπήθηκα, και δεν μου τα επέστρεψε ποτέ. Αν δεν περνούσαν κάτι τέτοιοι άντρες από τη ζωή μου, θα είχα μεγαλύτερη περιουσία. Γι’ αυτό και είμαι αρνητική στο θέμα του γάμου.»

«Μ’ εκμεταλλεύτηκαν» είπατε. Βαριά κουβέντα... 
«Με πίκραναν πολύ, γι’ αυτό κι εγώ τους πέταξα έξω από τη ζωή μου. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που βρέθηκαν στο πλευρό μου και με πλήγωσαν. Αν δείτε κάποιες φωτογραφίες μου να τραγουδώ, θα διαπιστώσετε ότι η καρδιά μου έκλαιγε. Όμως έκανα με τα τραγούδια μου τον κόσμο χαρούμενο. Φαντάσου τι δύναμη είχα!»

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Μιχάλης Κουφογιαννάκης

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: