Μακαλιάς: 'Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από το να είμαι σε σόου στον ΑΝΤ1 με παρουσιάστρια τη Μαρία'


Ο ηθοποιός ,Δημήτρης Μακαλιάς, συμμετέχει φέτος ως παίκτης στο επιτυχημένο σόου του ANT1, YFSF. Ο ίδιος μιλά γενικά για τα  ζωντανά σόου αλλά και την παρουσιάστρια,Μαρία Μπεκατώρου...


Έχεις πείρα από τηλεοπτικά σόου, καθώς είχες συμμετάσχει στο παρελθόν στο «Just the two of us». Υπάρχουν ομοιότητες; 

Η ομοιότητα που υπάρχει είναι ότι τα προγράμματα αυτά είναι ζωντανά, και αυτό από μόνο του είναι δύσκολο. Για παράδειγμα την Κυριακή υπήρξε ένα τεχνικό πρόβλημα και δεν είχα ήχο, το οποίο δεν το κατάλαβε κανείς. Πολλά προβλήματα μπορεί να προκύψουν στα ζωντανά προγράμματα, μπορεί να μη «φανούν» στον κόσμο, αλλά για εμάς είναι τεράστιες δυσκολίες. Αυτό γινόταν και στο «Just the two of us». Η βιαιότητα, ας πούμε, που έχει το να βγαίνεις για δύο λεπτά στον αέρα και ό,τι κι αν προκύψει πρέπει να καταφέρεις να αντεπεξέλθεις. Την τηλεόραση την αγαπάω, αισθάνομαι οικεία και το όλο κομμάτι του σόου είναι κάτι που μου αρέσει ιδιαίτερα. Νιώθω κομμάτι του.

Πιστεύεις ότι είναι ένα σόου ταυτισμένο με την οικοδέσποινά του, τη Μαρία Μπεκατώρου; Μίλησέ μου για τη σχέση σας. 

Εννοείται πως είναι ταυτισμένο με τη Μαρία. Τη Μαρία την αγαπάω. Από το λίγο που την ξέρω, και προσωπικά εκτός τηλεόρασης, είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ πολύ. Είμαστε και συντοπίτες, έχουμε καταγωγή από την Κεφαλλονιά. Της έχω μεγάλη αδυναμία. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από το να συμμετέχω σε ένα σόου στον ΑΝΤ1 που είναι η Μαρία παρουσιάστρια. Ήταν όλα ιδανικά, λέει μιλώντας στο Tv Ethnos και τη δημοσιογράφο,Κλάρα Γενιτσαριώτη.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: