Η Ζέτα Μακρυπούλια κλείνει στο νέο σίριαλ που ετοιμάζει ο Παπαπέτρου για τον ΑΝΤ1...


Στον ΑΝΤ1 ετοιμάζουν μια μίνι σειρά-ριμέικ παλιών και αγαπημένων ελληνικών ταινιών που έγραψαν τη δική τους ιστορία. Φτιάχνοντας τα καστ για τις ταινίες «Το δόλωμα», «Σάντα Τσικίτα»
και το «Ανθρωπάκι», είχαν ως προτεραιότητά τους να βρουν την κατάλληλη ηθοποιό για να πρωταγωνιστήσει στην τηλεοπτική βερσιόν του «Δολώματος». Ποια θα αναλάβει τον ρόλο που «σφράγισε» με την καίρια ερμηνεία της η μοναδική Αλίκη Βουγιουκλάκη; Θα τον αναλάβει ,λοιπόν, η Ζέτα Μακρυπούλια.Ο Λευτέρης Παπαπέτρου τη θεωρεί ιδανική για τον ρόλο. Έτσι, αν όλα πάνε καλά η Ζέτα θα ενσαρκώσει την ηρωίδα που έπαιζε η Αλίκη.

Πηγή:Ειδήσεις- Βασίλης Μπουζιώτης

Y.Γ.: Να υπενθυμίσουμε πως το εν λόγω project επρόκειτο να ζωντανέψει από το MEGA, τότε που ακόμα ο Παπαπέτρου ήταν στον δυναμικό του.Ωστόσο, με τα γνωστά οικονομικά προβλήματα αλλά και τη μεταγραφή του σεναριογράφου στον ΑΝΤ1 με τη ''Συμπεθέρα'', τα δεδομένα αλλάζουν κι έτσι το ριμέικ ελληνικών ταινιών θα βγει από τον ΑΝΤ1. Ακόμη, να σημειώσω πως η ηθοποιός ανήκει ούτως ή άλλως στο δυναμικό του καναλιού, κι όπως σας είπαμε και χθες ,είναι ,όπως όλα δείχνουν ,το πρόσωπο που αναλαμβάνει το Ρουκ Ζουκ.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: