Η αντεπίθεση του ΑΝΤ1. Ποια προγράμματα έχει στα σκαριά;

0

Συνεχίζει την αντεπίθεση ο ΑΝΤ1, που όχι μόνο δεν εφησυχάζει ενόψει θέρους αλλά σχεδιάζει να εντάξει συνολικά τέσσερις νέες εκπομπές στο πρόγραμμά του, επεκτείνοντας τη μάχιμη περίοδο του τηλεοπτικού ανταγωνισμού και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.



Στο κανάλι του Αμαρουσίου συνεχίζονται οι προεργασίες για την αναβίωση του τηλεπαιχνιδιού «ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ», το οποίο αναμένεται να πάρει θέση στην απογευματινή ζώνη, πιθανότατα στις 6 το απόγευμα, ως lead in του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, μετά το τέlος των «Δίδυμων φεγγαριών». Για την παρουσίαση του ιστορικού τηλεπαιχνιδιού το κανάλι έκανε πρόταση στη Ζέτα Μακρυπούλια, που δεν έχει δώσει ακόμα, όμως την τελική της απάντηση, καθώς οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκονται σε εξέλιξη. Αν τελικά πει «ναι» στη νέα πρόκληση, θα είναι η πρώτη φορά για την παρουσιόστρια και ηθοποιό που θα έχει καθημερινή παρουσία στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, καθώς το «Ρουκ ζουκ» θα μεταδίδεται από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Στον ΑΝΤ1, όμως, έχουν άλλη μια εκπομπή στα σκαριά, που προορίζεται για το απογευματινό πρόγραμμα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πέτρος Μπούτος με την ιδιότητα του παραγωγού πλέον, πραγματοποίησε ραντεβού πριν από μερικές ημέρες με ιθύνοντες του καναλιού και έδωρε τα χέρια για την υλοποίηση ενός νέου πρότζεκτ. Πρόκειται για ιταλικό φορμάτ «Detto Fatto» («Πες το κι έγινε»), που θα πραγματοποιεί επιθυμίες τηλεθεατών και θα δίνει λύσεις σε θέματα όπως την αλλαγή εξωτερικής εμφάνισης, με τη βοήθεια ειδικών. Η παραγωγή ξεκινά σύντομα, με στόχο να βγει στον αέρα έως τις αρχές Ιουνίου. Το τηλεπαιχνίδι δια χειρός Πέτρου Μπούτου θα πάρει θέση στην απογευματινή ζώνη, πριν απότο «Ρουκ ζουκ».

Παράλληλα, στη ζώνη του Σαββατοκύριακου εντάσσεται από τις 20 Μαΐου η νέα εκπομπή περιηγήσεων του Γρηγόρη Αρναούτογλου μαζί με τον Έκτορα Μποτρίνι. Το μαγειρικό οδοιπορικό θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18.00, δίνοντας lead-in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σάββατοκύριακου.

Στο Μαρούσι, όμως δεν σταματούν εκεί. Η πρωινή ζώνη δεν θα κατεβάσει φέτος ρολά, αφού μετά το τέλοςτου «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη στη θέση του θα ενταχθεί νέο μαγκαζίνο με στοιχεία ενημερωτικά και ψυχαγωγικά, που θα κρατήσει ζωντανή την πρωινή ζώνη καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ο ΑΝΤ1 έχει πάρει απόφαση να μην... το σφυρίξει. Το παιχνίδι παίζεται ακόμα και, όπως όλα δείχνουν, η φετινή ιδιάζουσα δεν θα τελειώσει ποτέ ή θα καταγραφεί ως η πρώτη στα χρονικά που είχε και... τρίτο μέρος σύμφωνα με τη real.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !