ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση φτωχοποιεί τους πάντες εκτός από τους 153 βουλευτές της

Με μία σκληρή ανακοίνωση το ΠΑΣΟΚ επιτίθεται στην κυβέρνηση κατηγορώντας την μεταξύ άλλων, ότι με το νέο μνημόνιο υπονόμευσε την ανάπτυξη και το μάρμαρο το πληρώνει ο ελληνικός λαός.

Σε σχόλιο του κόμματος αναφορικά με τις προβλέψεις της Κομισιόν για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, αναφέρεται ότι «η ύφεση σφραγίζει τους 28 μήνες του κ. Τσίπρα και της κυβέρνησής του και δεν έπεσε από τον ουρανό, ούτε οφείλεται σε συνωμοσίες, αλλά στις δικές τους αβελτηρίες.

Αυτό που μπορεί είναι να φτωχοποιεί τους πάντες εκτός από τους 153 βουλευτές της, που γι' αυτό και τη στηρίζουν ανέξοδα, ανέμελα και με περισσή αμνησία και θράσος. Όσο γρηγορότερα φύγουν τόσο καλύτερα». 

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι «η θυσία των μισθωτών και συνταξιούχων με το 2ο συμπληρωματικό μνημόνιο Τσίπρα, σχετίζεται ευθέως με την ύφεση που ήρθε ως αποτέλεσμα εμμονών, ιδεοληψίας, αλλά και διαχείρισης των ψεμάτων τους».

Το ΠΑΣΟΚ υπογραμμίζει επίσης ότι η ανάπτυξη είναι το κεντρικό ζητούμενο της χώρας και η κυβέρνηση Τσίπρα, επί 28 μήνες, αποδεικνύει ότι δεν μπορεί, ενώ εκτιμά ότι η αναθεώρηση ήταν αναμενόμενη και οφείλεται στην ύφεση του τέταρτου τριμήνου και πως αναμένεται και νέο ψαλίδισμα στις προβλέψεις για ανάπτυξη.


ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Κυριάκος Θεοδοσίου

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: