Τέλος η ανοχή στον ΠΗΓΑΣ0...

0

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Συνεργαζόμενων Ενώσεων στη σημερινή τους συνεδρίαση και παρακολουθώντας τις εξελίξεις στον εκδοτικό Όμιλο «ΠΗΓΑΣΟΣ», αποφάσισαν να προβούν άμεσα στην κήρυξη απεργιακών κινητοποιήσεων, σε περίπτωση που αν μέχρι αύριο, Τρίτη 9 Μαΐου,
δεν καταβληθεί εκ μέρους της εργοδοσίας τουλάχιστον 1 μήνας οφειλόμενων δεδουλευμένων αποδοχών σε όλους τους εργαζόμενους του Ομίλου.

Η Συντονιστική Επιτροπή έλαβε την παραπάνω απόφαση σε συνέχεια της σχετικής απόφασης της Γενικής Συνέλευσης των εργαζομένων του Ομίλου, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5/5, καθώς οι εργαζόμενοι βρίσκονται αντιμέτωποι με την εντελώς παράνομη, αντεργατική και καταχρηστική συμπεριφορά της εργοδοσίας, η οποία τους οφείλει δεδουλευμένες αποδοχές, τουλάχιστον 5 μηνών. 

Τα Δ.Σ. των Ενώσεων διαμηνύουν προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν θα ανεχτούν τα οποιαδήποτε επιχειρηματικά πλάνα της ιδιοκτησίας για το μέλλον του Ομίλου να σχεδιαστούν εις βάρος των δικαιωμάτων των συναδέλφων που ζητούν το αυτονόητο: την άμεση καταβολή όλων των οφειλομένων δεδουλευμένων αποδοχών τους και την εργασιακή τους αξιοπρέπεια.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !