Κ. Κουφός: Απαντά γιατί κατέβηκε από το YouTube το ''Η Πιο Ωραία στην Ελλάδα''

Unknown
0
Τα τελευταία 24ωρα κυκλοφόρησε μια είδηση στο διαδίκτυο αλλά και σε όλα τα social media ότι το πλέον επιτυχημένο ελληνικό τραγούδι σε επίπεδο views για το ΥouTube κατέβηκε και δεν υπάρχει πια.

Μιλάμε φυσικά για το «Η πιο Ωραία στην Ελλάδα» που ερμήνευσε ο Κωνσταντίνος Κουφός και αποτέλεσε το εναρκτήριο λάκτισμα για να μπει δυναμικά στα καλλιτεχνικά δρώμενα της χώρας κερδίζοντας βραβεία και πρωταγωνιστώντας σε συναυλίες αλλά και νυχτερινά σχήματα της Αθήνας τα τελευταία χρόνια.

Όποιος θέλει να ακούσει λοιπόν και να χορέψει στους ρυθμούς του «Τίκα Τάκα Τίκα Τακ» δεν μπορεί τις τελευταίες μέρες μιας και το τραγούδι κατέβηκε για  λόγους πνευματικών δικαιωμάτων, μέσα από ένα claim που έγινε από τη μεριά του σκηνοθέτη.

Ο ερμηνευτής του τραγουδιού μίλησε στο alphanews.live και εξήγησε τι έχει συμβεί:
Ελπίζω και όπως όλα δείχνουν σε λίγες μέρες το τραγούδι θα είναι ξανά στο ΥouTube μιας και οι σχέσεις με το μαγαζί και τον ιδιοκτήτη που έχει τα πνευματικά δικαιώματα είναι πλέον άριστες.

Υπογραμμίζει ότι είναι ευγνώμων για την ανάδειξη του, που έγινε μέσα από το μαγαζί (54dreamy nights) δίνοντας του την ευκαιρία να οπτικογραφηθεί το τραγούδι και να βγει ο ίδιος δυναμικά στο ελληνικό τραγούδι και όπως δήλωσε συγκεκριμένα: Οι εξηγήσεις σπάνε τις παρεξηγήσεις.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !