Γιάννης Πλούταρχος: Μου έχει ζητηθεί σχεδόν για όλα τα talent shows να είμαι στην κριτική επιτροπή....

0

Για τα νέα παιδιά που πηγαίνουν σε talent shows αλλά και τι θα απαντούσε σε ενδεχόμενη πρόταση για κριτική επιτροπή, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Γιάννης Πλούταρχος.


«Τα μουσικά talent shows είναι ένας τρόπος να βγει ένα παιδί που έχει ταλέντο. Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει κάποια στιγμή να συνειδητοποιήσουμε και πόσο κακό μπορεί να κάνουν αυτά τα talent shows. Κάνουν καλό, γιατί μπορεί να υπάρξει ένα παιδί που μπορεί να εξελιχθεί, κι εγώ, αν ξεκίναγα την καριέρα μου, θα πήγαινα εκεί, για να με ακούσει ο κόσμος. Μπορούν να διακριθούν μέσα από εκεί παιδιά με αξία.

Το θέμα είναι πόσοι έχουν το σθένος, την ψυχή, να δουλέψουν συνέχεια, να διαχειριστούν την επωνυμία τους. Η επωνυμία είναι μια μεγάλη μορφή δύναμης που κάποια στιγμή καίει τον εγκέφαλο, αν δεν τη διαχειριστείς σωστά, και πρέπει να προσέξεις να μην πάθεις αυτοκρατορική παράκρουση!

Πώς αυτό το παιδί που δέχτηκε μεγάλη αναγνωρισιμότητα, αν δεν πετύχει στο επάγγελμα αυτό, θα γυρίσει να κάνει κάτι διαφορετικό; Του έχει κάνει ήδη κακό. Αυτό μόνο βλέπω σαν αχίλλειο πτέρνα. Σωστά υπάρχουν κάποια talent shows όχι όμως όλα», λέει στο Λοιπόν.

Όσο για τι θα έλεγε ο ίδιος σε ενδεχόμενη πρόταση για κριτική επιτροπή;

«Μου έχει ζητηθεί σχεδόν για όλα τα talent shows να είμαι στην κριτική επιτροπή. Έχω πει ότι από τη στιγμή που συνεχίζω αυτή τη διαδρομή, και ο κόσμος συνεχίζει να με κρίνει, δεν μπορώ να κρίνω εγώ άλλους ανθρώπους, άρα δεν μπορώ να είμαι σε μία κριτική επιτροπή, δεν έχω αυτό το ταλέντο, κατά πρώτον, και, δεύτερον, δεν μπορώ να κρίνω τους ανθρώπους από τη στιγμή που ακόμα κρίνομαι καλλιτεχνικά», καταλήγει.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !