Ο Μεταξόπουλος για την επιτροπή του SYTYCD:«Δεν υπάρχει κάποιος άκυρος ανάμεσά μας»


Σε λίγες μέρες, και συγκεκριμένα την Παρασκευή, ξεκινά το νέο σόου του ΑΝΤ1 , So You Think You Can Dance, και στην κριτική επιτροπή θα δούμε τον Πάνο Μεταξόπουλο, την Ελένη Φουρέιρα, τον Κωνσταντίνο Ρήγο, τον Ιωάννη Μελισσανίδη και τον Ιβάν Σβιτάιλο.

Ο χορογράφος, Πάνος Μεταξόπουλος, που ήταν στην επιτροπή κι όταν το σόου προβαλλόταν από το MEGA, μίλησε ,σε συνέντευξή του στο 7 μέρες tv,για τα νέα μέλη...

Έχετε μια νέα επιτροπή στα πλάι σας. Θα θέλατε να μου πείτε κάποια λόγια για τη συνεργασία σας; 

«Νομίζω στη ζωή μας κάποια πράγματα ή κουμπώνουν μεταξύ τους ή δεν κουμπώνουν. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να είμαστε καλά με όλους τους ανθρώπους γύρω μας και είναι φυσικό, γιατί ο κάθε άνθρωπος έχει τον δικό του τρόπο σκέψης. Στην αρχή υπήρχε, λοιπόν, ένας φόβος για το κατά πόσο η συγκεκριμένη επιτροπή μπορεί να δέσει και για το εάν θα υπήρχε χημεία μεταξύ μας. Χάρηκα πάρα πολύ όταν μέσα στα πρώτα λεπτά που ξεκινήσαμε εγγραφή, χωρίς να έχει προηγηθεί δοκιμαστικό, αυτό το πράγμα έδεσε πάρα πολύ όμορφα. Το ίδιο αντικείμενο πέντε διαφορετικοί άνθρωποι το βλέπουν από τελείως διαφορετική ματιά, κάθε ματιά, όμως, είναι εμπεριστατωμένη και δεν υπάρχει κάποιος άκυρος ανάμεσά μας που να λέει κάτι αβάσιμο σε ό,τι γίνεται. Μου άρεσε πολύ που πολλές φορές πριν καν μιλήσω, όποιος κι αν μιλούσε με κάλυπτε σε πολλά πράγματα που ήθελα να πω. Ήταν πολύ όμορφο αυτό και συνέβη τυχαία, γιατί αυτά τα πράγματα όσο και να θες να τα πετύχεις δεν είναι εύκολα. Δέσαμε σαν ένα παζλ με πέντε κομμάτια που ήρθε το ένα και θηλύκωσε δίπλα στο άλλο».

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: