Μπεκατώρου:«Δεν το φοβάμαι το #Survivorgr, τη δουλειά μου θα κάνω»


Το YFSF επιστρέφει αυτή την Κυριακή, με ανανεωμένη επιτροπή, και θα βρεθεί απέναντι από τον τυφώνα του Σκάι, το SURVIVOR...

Η παρουσιάστρια,Μαρία Μπεκατώρου, μιλά για τον ανταγωνισμό...

Βγαίνετε και θα έχετε μια μεγάλη πρόκληση να αντιμετωπίσετε, τη φετινή επιτυχία τον «Survivor». Πώς το βλέπετε; 

«Με έχει εντυπωσιάσει όλο αυτό που συμβαίνει γύρω από το "Survivor". Που ένα τηλεοπτικό φαινόμενο του παρελθόντος επέστρεψε τόσο δυναμικά. Είναι κάτι που δεν περίμενα, γι' αυτό κι έχω κάτσει και έχω σκεφτεί γιατί μπορεί να συνέβη. Σκέφτομαι τα αγωνίσματα, τα ωραία μέρη και το κομμάτι του ριάλιτι, που δεν έχει πάψει να απασχολεί την ελληνική κοινωνία».

Το φοβάστε; 

«Όχι, δεν το φοβάμαι. Τη δουλειά μου θα κάνω, όπως την έκανα όλα αυτά τα χρόνια, δεν θα αλλάξει κάτι. Ούτε έχω να αποδείξω κάτι. Θα κάνω αυτό που έκανα με κέφι και χαρά, όπως με έχει αγαπήσει κι ο κόσμος», λέει στο Mytv.

Έχετε κι άλλο ανταγωνισμό αυτή τη σεζόν... 

«Καταρχάς, είναι καλό να υπάρχουν πολλές και καλές παραγωγές. Το πράγμα κινείται και τα κανάλια έχουν διάθεση να επενδύσουν σε ωραία προγράμματα. Δεν είναι κακό να μοιραστούν τα νούμερα, να υπάρχει και ανταγωνισμός. Και γινόμαστε καλύτεροι, και η αδρεναλίνη ανεβαίνει. Αρκεί να γίνεται με αγάπη και αξιοπρέπεια».

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: