Αποκάλυψη για το #Survivorgr:Πηγαίνει ψυχολόγος στο νησί...


Οι κακουχίες και το γεγονός ότι έχουν ξεκινήσει οι εντάσεις ανάμεσα στους παίχτες έκανε την παραγωγή του Survivor να αναζητήσει ψυχολόγο για να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο έτσι ώστε να δει τους «Διάσημους» και τους «Μαχητές.


Ο κ. Χοϊμές ,λοιπόν, είναι εκείνος που θα βρεθεί κοντά στους παίκτες. Μάλιστα δεν είναι απλώς ένας ψυχολόγος δημοφιλής και επιτυχημένος στους κύκλους των βορείων προαστίων και όχι μόνο. Είναι και ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τις μεγάλες επιτυχίες της ελληνικής τηλεόρασης την τελευταία εικοσαετία. Και βέβαια είναι το πρόσωπο που έχει κάνει τις πιο ουσιαστικές κινήσεις για να προκύψει το επιτυχημένο ανθρώπινο παζλ του «Survivor».

Όλα άρχισαν πριν από πολλά χρόνια όταν ο παραγωγός ,Άγγελος Χριστόπουλος, ο οποίος είχε αναλάβει όλες τις μεγάλες παραγωγές του Mega, αποφάσισε να εμπιστευτεί έναν δικό του άνθρωπο προκειμένου να τον βοηθήσει να αποκρυπτογραφήσει την προσωπικότητα όλων των υποψηφίων που επιθυμούσαν διακαώς να πάρουν μέρος στα μεγάλα ριάλιτι εκείνης της εποχής: η «Φάρμα», το «Bar» και φυσικά τα πρώτα «Survivor». Η επιτυχία τους είναι γνωστή και επιβεβαιωμένη, ενώ οι παλιότεροι τηλεθεατές ακόμα θυμούνται ότι και τότε που τα ριάλιτι ήταν περισσότερο της μόδας όλο το ενδιαφέρον περιστρεφόταν γύρω από τη συμπεριφορά και τη συνύπαρξη των παικτών. Μόλις η παραγωγή έκανε την πρώτη επιλογή των προσώπων, εν συνεχεία ο Χοϊμές ήταν αυτός που μέσα από συνεντεύξεις πρότεινε στους παραγωγούς ποιοι ήταν προτιμότερο να επιλεγούν και φυσικά με ποιον τρόπο μπορούσαν να συνδυαστούν ιδανικά έτσι ώστε να προκύψει ένα ιδιαίτερο ανθρώπινο μωσαϊκό που θα προκαλέσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Στις αρχές της δεκαετίας του 2000 βρέθηκε στον ΑΝΤ1 όπου πραγματοποίησε σεμινάρια διαχείρισης θυμού. Σε αυτά ,μάλιστα, όπως αποκαλύπτουν έγκυρες πηγές, πήραν μέρος και ηγετικά στελέχη του σταθμού καθώς ο ψυχολόγος λειτουργεί σχεδόν σαν μαγνήτης ακόμη και για όσους θεωρούν ότι δεν έχουν την ανάγκη να απευθυνθούν σε ειδικό. Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες ασκήσεις που έβαλε στους παρευρισκόμενους ήταν η διαδικασία να βρουν τον τρόπο αλλά και τις κατάλληλες λέξεις για να περιγράψουν το συναίσθημά τους.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: