#survivorgr: Στους μαχητές η Παπαδοπούλου;

0
Τον τελευταίο καιρό η Ειρήνη Παπαδοπούλου δε νιώθει καλά με την παραμονή της στο Survivor. H ίδια νιώθει αποκομμένη από την ομάδα των Διασήμων και θεωρεί πως οι συμπαίκτες της την χρησιμοποιούν.


Σύμφωνα με όσα ανέφερε η Κλεοπάτρα Πατλάκη στην εκπομπή La Biri Biri, η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι πολύ πιθανό να μετακινηθεί από την ομάδα των Διασήμων στην ομάδα των Μαχητών.

«Οι διαρροές εδώ και πάρα πολύ καιρό έλεγαν ότι δεν θα φύγει μόνο ένας από τους Μαχητές, αλλά θα είναι δύο οι παίκτες. Θυμάστε πριν από δύο εβδομάδες που έλεγαν η Ειρήνη αποχωρεί από το παιχνίδι γιατί είναι χάλια ψυχολογικά; Η Ειρήνη είναι χάλια ψυχολογικά αλλά όπως βλέπετε κι εσείς, προσπαθεί με νύχια και με δόντια να φύγει για τους Μαχητές. Δικές μας πληροφορίες λοιπόν και σας το λέμε πάντα με κάθε επιφύλαξη, ότι οι Διάσημοι σε μια επόμενη ψηφοφορία, το άτομο που θα στείλουν στους Μαχητές θα είναι η Ειρήνη, με την πρόφαση φυσικά, αφού η ίδια το θέλει. Το λέμε με κάθε επιφύλαξη γιατί υπάρχει και μια εκκρεμότητα για το τι θα κάνει ο Μάριος», είπε.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !