Γιάννης Ζουγανέλης για επιτυχία του #survivorgr: Eίναι αντανάκλαση της ζωής μας....


Πώς εκλαμβάνει ο Γιάννης Ζουγανέλης όλη αυτή την επιτυχία που σημειώνει το «Survivor»;«Πιστεύω πως όλα είναι αντανάκλαση της ζωής μας. Ο κόσμος το βλέπει, επομένως ή θα πρέπει να αποποιηθείς τον κόσμο μας και να πεις ότι ο κόσμος είναι... ή θα πρέπει να αποποιηθείς το «Survivor». Εγώ δεν το έχω δει, όμως δεν θεωρώ ότι είναι προσβλητικό. Μία φορά που το είδα, συναγωνιζόντουσαν. Υπάρχουν, βέβαια, διάφορες λογικές σεξιστικές, οι οποίες θέλουν προσοχή ως προς το πώς επικοινωνούνται.

Υπάρχουν προσωπικότητες που παίζουν για τις οι οποίες θα βάλω ένα τεράστιο ερωτηματικό. Υπάρχουν και συμπαθείς άνθρωποι... Υπάρχουν όλα. Έτσι, όμως, είναι η ζωή μας. Τώρα, επειδή είμαστε λαός με ανταγωνιστικότητα και όχι συναγωνιστικότητα και ειδικά τα κανάλια είναι απολύτως ανταγωνιστικά, θεωρώ ότι έχουν κάνει ένα πολύ μεγάλο λάθος. Έπρεπε να αφήσουν το «Survivor» να παίζει μόνο του. Και επειδή είμαι χρόνια στην τηλεόραση και μπορώ να γνωρίζω τα πράγματα από τα μέσα, ξέρω τι σημαίνει τηλεθέαση, άσχετα αν τη συμμεριζόμαστε ή όχι γιατί όλα αυτά είναι πλασματικά, ποιος έχει τα μηχανάκια, πώς τα έχει και γιατί...

Υπάρχουν πολλά τεχνικά θέματα, δεν υπάρχουν άνθρωποι που διοικούν. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι βολεμένοι πίσω από τις διοικήσεις και τις αρχές. Οι επιχειρηματίες είναι στον κόσμο τους... Κρατήστε αυτό. Αντανάκλαση της ζωής μας είναι όλο αυτό που βιώνουμε», λέει ο ηθοποιός στο 7 μέρες tv.


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Γιώργος Μπαστουνάς

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: