#Survivorgr: Συμφιλιώθηκαν Bo και Ειρήνη Παπαδοπούλου

Unknown
0

Αφορμή για να έρθει πιο κοντά με έναν από τους συμπαίκτες της που την επέκριναν, τον Bo, έδωσε στην Ειρήνη Παπαδοπούλου η νίκη των Διάσημων στο αγώνισμα της Δευτέρας.


Η τραγουδίστρια «έγραψε» το τελικό σκορ και χάρισε στην ομάδα της το έπαθλο φαγητού, φέροντας τα μέλη της πιο κοντά μετά τις έριδες των τελευταίων ημερών.

Πέφτοντας στην αγκαλιά του Bo, η Ειρήνη τον ρώτησε «μπορούμε να είμαστε έτσι; Από την αρχή όμως», με τον ράπερ να την διαβεβαιώνει πως μπορούν και, φιλώντας την στο μέτωπο, να προσθέτει «όλα εμείς τα κάνουμε, εμείς τα ξεκινάμε και εμείς τα τελειώνουμε. Όλα καλά!».

Θυμίζουμε πως στο συμβούλιο του νησιού, την Κυριακή, η Ειρήνη ψήφισε τον Bo στην κάλπη, ως τον πιο αδύναμο της ομάδας, ενώ εκείνος, σχολιάζοντας την συμπεριφορά της, είπε σε συμπαίκτες του, μετά το συμβούλιο πως «εγώ πρόβλημα με τη συγκεκριμένη απέκτησα από τη στιγμή που πούλησε την ομάδα για ψυχολογικά, δεν ξέρω για ποιο λόγο ας πούμε, για όταν έκανε μαγκιά στην ομάδα και όταν ξαναπούλησε την ομάδα και για όταν δημιούργησε μόνο εντάσεις».

Δείτε στο βίντεο το στιγμιότυπο:


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !