Αλλάζει ημέρα προβολής το STAR ACADEMY! - Πάει απέναντι από...


Αλλαγές έρχονται στο μουσικό ριάλιτι του Ε, Star Academy...

Ως γνωστόν, το μουσικό αυτό παιχνίδι, αν και το κανάλι έχει δαπανήσει πολλά χρήματα, δεν κατάφερε- μέχρι τώρα τουλάχιστον -να συγκινήσει το τηλεοπτικό κοινό, και τα ποσοστά του είναι σχεδόν απογοητευτικά. Έτσι, ο σταθμός, θέλοντας να προστατεύσει το προϊόν του ,ενεργοποιεί τα αντανακλαστικά του.

Το STAR ACADEMY ,λοιπόν, αλλάζει μέρα προβολής, και πλέον το live θα το παρακολουθούμε κάθε Σάββατο στις 20.45 και όχι κάθε Παρασκευή.

Να σημειώσω πως για την αλλαγή μέρας ,χωρίς φυσικά να δίνει λεπτομέρειες,είχε κάνει λόγο ο παρουσιαστής κι εμπορικός Διευθυντής του Ε, Μένιος Φουρθιώτης, στο ΟΛΑ ΞΕΚΟΛΛΑ ,απαντώντας σε σχετική ερώτηση της Δούκισσας για το αν θα είναι '''απέναντι'' τις Παρασκευές, μια κι αυτή θα παρουσιάζει τα live του SYTYCD...

Μάλιστα,η σχετική αλλαγή έχει ήδη κοινοποιηθεί και στον επίσημο λογαριασμό του σόου στο facebook.

Πλέον ,λοιπόν, κάθε Σάββατο θα έχουμε μια νέα τηλεοπτική μάχη, αφού το πολυδάπανο σόου του Ε θα προβάλλεται ,από τις 22.00 κι έπειτα, απέναντι από το ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ του Alpha, που έχει μαζί του ένα πιστό κοινό εδώ και χρόνια...
Για να δουμε!


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: