Χαμός απόψε στο STAR ACADEMY - Ξέφυγε φραστικά σπουδαστής της Ακαδημίας

Στο σαλόνι κάλεσε η Διευθύντρια της Ακαδημίας, Κατερίνα Γκαγκάκη τους σπουδαστές για να παρακολουθήσουν όλοι μαζί στιγμιότυπα από το παιχνίδι που δικαιολογημένα την ενόχλησαν.

Ο σπουδαστής της Ακαδημίας, Ζαφείρης Παρασκευόπουλος αναφέρθηκε τόσο στους ανθρώπους του show, όσο και στον πρώην σπουδαστή του Star Academy, Σταύρο Γιάννου με ιδιαίτερα άσχημο, προσβλητικό και ρατσιστικό λόγο.

"Και θα τους πω, ελάτε και πάρτε και τον π..... μου, ελάτε γιατί είστε για τον π..... . Φέρτε, βάλτε εκείνον τον αλογομούρη, το Σταύρο, φέρτε και πέντε, δέκα τραβέλια και κάντε το σόου "Στον π..... του Παρασκευόπουλου". Οι τύποι είναι για κλωτσιές!", είπε ο σπουδαστής και συνέχισε:

"Δεν ξέρω, τι θέλουν ρε μ...., τι θέλουν; Φωνή θέλουνε; Την π..... μου θέλουνε; Δεν ξέρω τι θέλουνε και τους γράφω και στην π..... μου!"

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μετά την προβολή των στιγμιοτύπων παρουσίασε στον παίκτη τις δύο εναλλακτικές που υπάρχουν μετά από όλα αυτά. Η μία είναι να μαζέψει τα πράγματά του και να φύγει και η άλλη να παραμείνει, αλλά για την ίδια θα είναι σα να μην βρίσκεται εκεί.

Ο σπουδαστής από την πλευρά του ανέφερε πως αυτά δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, καθώς βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και στην ουσία ξέσπασε.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Κυριάκος Θεοδοσίου

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: