Ο νικητής του RISING STAR στην 1η του συνέντευξη:«Δεν νιώθω διάσημος...»

0

Ο μεγάλος νικητής του 1oυ RISING STAR, Γιάννης Ξανθόπουλος, παραχώρησε την 1η του συνέντευξη μετά τη νίκη.

Ο τραγουδιστής μίλησε στο περιοδικό ,Down Town ,και τον δημοσιογράφο, Πάνο Ζόγκα, κι αναφέρθηκε τόσο στο πάθος του για το τραγούδι όσο και τα προσωπικά του...

«Νιώθω πολύ ωραία, πολύ όμορφα, μαγικά. Το ονειρευόμουν από μικρό παιδί να γίνω τραγουδιστής», λέει και συνεχίζει: «Δεν νιώθω διάσημος. Εντάξει, με συναντάνε στον δρόμο, μου εύχονται οι περισσότεροι και μου γράφουν στο facebook χιλιάδες μηνύματα», προσθέτει.

 Όσον αφορά την προσωπική του ζωή και το φλερτ, δηλώνει:
«Εντάξει, υπάρχουν κι αυτά. Αλλά εγώ κοιτάω τον στόχο μου που είναι το τραγούδι». «Προς το παρόν δεν έχω σχέση τώρα και δεν το σκέφτομαι. [...] Εντάξει, και μου την πέφτουν, για ποιον λόγο άραγε; Γιατί με έχουν δει στην τηλεόραση. Οπότε καταλαβαίνω ότι δεν είναι μόνο για μένα το ενδιαφέρον», ενώ συμπληρώνει: «Δεν κερδίζω τα κορίτσια με την εμφάνισή μου. Είμαι πολύ συνηθισμένος. Νομίζω ότι κερδίζω με τον χαρακτήρα μου και τη φωνή μου. Την ευγένειά μου και το ότι είμαι πολύ κοινωνικός. Βλέπεις άλλα παιδιά και λες “Τι κούκλοι είναι!”, δεν το λες για μένα. Άλλα είναι τα δυνατά που έχω. [...] Τα κορίτσια έχουν γίνει πιο διαχυτικά, πιο ένθερμα αλλά σου είπα, είναι η τηλεόραση».

Πάντως, το να μιλάει για τα προσωπικά του φαίνεται πως δεν είναι το καλύτερό του: «Με εκμεταλλεύονται που είμαι μικρός και με βαράνε εκεί. Αλλά εντάξει, ποιος θέλει να μάθει για την προσωπική μου ζωή; Ξέρω ότι είμαι δεν κάνω τις σωστές κινήσεις μπορεί σε ένα μήνα το πολύ να μην με ξέρει κανείς. Να μην ασχολείται κανείς μαζί μου. Γι' αυτό και το παλεύω και προσπαθώ να είμαι όσο πιο προσεκτικός γίνεται. Τα τραγούδια που θα πω έχουν σημασία».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !