Ο Ξανθόπουλος από το RISING δηλώνει:«Μετά το live μπήκα στην τάξη κι ούρλιαζε μέχρι και η καθηγήτρια!»

0

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος είναι ένας από τους παίκτες του RISING STAR που από την πρεμιέρα ξεχώρισε, και σε κάθε live το κοινό τον ακολουθεί πιστά.

Το φαβορί του σόου του ΑΝΤ1 μιλά στην εφημερίδα, Ελευθερία του Τύπου, και τη δημοσιογράφο ,Κωνσταντίνα Γαρνέλη,και δηλώνει μέσα σε άλλα πως θα παλέψει όσο χρειαστεί για να γίνει τραγουδιστής, καθώς είναι το μόνο επάγγελμα που αγαπά.

''Δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο. Θα το παλέψω μέχρι να τα καταφέρω. Ξέρω πως δεν είναι εύκολο, αλλά θεωρώ ότι όλα εξαρτώνται από τις κινήσεις που κάνεις. Και, φυσικά, με μια τέτοια επιτυχία δεν θα μπορούσε παρά να είναι ο σταρ του σχολείου και της γειτονιάς του στο Μενίδι.''Μετά το τελευταίο live ,μπήκα στην τάξη κι άρχισαν όλοι να ουρλιάζουν- μέχρι και η καθηγήτρια! Στην περιοχή είμαι ,πια ,γνωστός- όχι πως δεν με ήξεραν. Είμαι κοινωνικός. Όταν με βλέπουν στον δρόμο, μου ζητούν αυτόγραφα και να βγάλουμε φωτογραφίες''.

Στην ερώτηση αν τα κορίτσια τον περιμένουν έξω από το σπίτι του, εκείνος απαντά: ''Ποιος είμαι; Ο Σάκης Ρουβάς;''. Βέβαια, όλοι όσοι τον αγαπούν φροντίζουν να του θυμίζουν να μην παίρνουν τα μυαλά του αέρα. ''Δεν έχω καβαλήσει το καλάμι, αλλά ,αν το πάθω, θα με κατεβάσουν οι δικοί μου'', κατηλήγει.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !