Χωρισμένος στα δύο o Alpha λόγω #Survivorgr...

0

Διά της αφαιρετικής μεθόδου, όπως θα έλεγε και ο Ορέστης Τσανγκ στο Survivor, ο Κώστας Σούσουλας του ALPHA φαίνεται πως είναι το δεύτερο «θύμα» – μετά τον Τζόνυ Καλημέρη-, του
σαρωτικού reality επιβίωσης που μεταδίδει ο ΣΚΑΪ! Μπορεί, λοιπόν ,στη χθεσινή ανακοίνωση του ALPHA την οποία υπογράφει ο Δημήτρης Κοντομηνάς να μη γίνεται αναφορά στο συγκεκριμένο στέλεχος,είναι ξεκάθαρο ,όμως, ότι ο Βασίλης Παπαδρόσος αναλαμβάνει τη θέση που μέχρι εχθές κατείχε ο Κώστας Σούσουλας.

Έτσι εξηγείται και η υπογραφή της ανακοίνωσης από τον πρόεδρο του καναλιού, με την έννοια ότι ήθελε προσωπικά να βγει μπροστά και να βάλει ο ίδιος τέρμα στις εσωτερικές κόντρες για το ποιος ευθύνεται για την απώλεια της πρώτης θέσης στους πίνακες τηλεθέασης.Ώστε,δηλαδή, να μην τολμήσει κανείς να αμφισβητήσει την απόφασή του.

Σημειώνεται ότι όλο αυτό το διάστημα ο ALPHA είχε χωριστεί στα δυο εξαιτίας της πτώσης στα νούμερα τηλεθέασης, με το ένα στρατόπεδο ,που προέρχεται κυρίως από την ενημέρωση, να ρίχνει τις ευθύνες στον επικεφαλής του προγράμματος, υποστηρίζοντας ότι «εμείς στην ενημέρωση σκίζουμε και είμαστε πρώτοι παρά την είσοδο στον ανταγωνισμό του Νίκου Χατζηνικολάου, ενώ εσείς τα θαλασσώσατε».Από την άλλη πλευρά, το στρατόπεδο των στελεχών του προγράμματος όλο αυτό το διάστημα έπαιζε άμυνα προσπαθώντας να στηρίξει τις επιλογές του.

Κάπως έτσι, λοιπόν, ανέλαβε δράση ο Δημήτρης Κοντομηνάς χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι ,σε μια προσπάθεια να βάλει τέρμα στην εσωστρέφεια και τον διχασμό, για να προχωρήσει ξανά το κανάλι μπροστά. Βεβαίως, με την απόφασή του είναι σαφές ότι δικαιώνει τους ανθρώπους της ενημέρωσης για αυτό και προήγαγε τον Βασίλη Παπαδρόσο,αναγνωρίζοντας στην ουσία τη δουλειά που έχει γίνει στο συγκεκριμένο τομέα επιρρίπτοντας – ταυτόχρονα-, την ευθύνη για το πρόγραμμα στον Κώστα Σούσουλα και κυρίως για τη στρατηγική επιλογή να ποντάρει τα πάντα στη μυθοπλασία και να μην αντιληφθεί εγκαίρως τις αλλαγές στις συνήθειες των τηλεθεατών που κόστισαν στον ALPHA την πρώτη θέση!

Πηγή: enimerosi24

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !