Το MASTERCLASS στρώνει σήμερα πασχαλινό τραπέζι!

0

Στρώνει το πασχαλινό τραπέζι στο «MASTERCLASS» ο Βαγγέλης Δρίσκας ,σήμερα, Κυριακή 9 Απριλίου,στις 15.00, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ...

O Βαγγέλης Δρίσκας στρώνει το πασχαλινό τραπέζι και προτείνει ένα μενού με ξεχωριστές γεύσεις, βασισμένο σε αγαπημένες κλασικές συνταγές από όλο τον κόσμο.

Η εκπομπή ξεκινά με ψητά γεμιστά λουκάνικα με τυριά μαζί με μία πικάντικη πατατοσαλάτα. Ακολουθεί μία ανοιξιάτικη σαλάτα με κινόα και φέτα, γεμάτη χρώμα, γεύση και πολλά αρώματα. Το αρνάκι δεν θα μπορούσε να λείψει από το πασχαλινό τραπέζι. Ο Βαγγέλης Δρίσκας προτείνει την πιο ταιριαστή μαρινάδα για αρνίσια παϊδάκια και δείχνει πώς να τα ψήσουμε για να είναι τρυφερά και να αποκτήσουν την τέλεια γεύση. Το γλυκό αυτής της εβδομάδας είναι ένα ελαφρύ carrot cake με κρέμα φρέσκου τυριού που κλείνει με τον καλύτερο τρόπο το μενού της γιορτής.

Κάθε Κυριακή, ο Βαγγέλης Δρίσκας στρώνει τραπέζι για αγαπημένους και φίλους, με τον μοναδικό του τρόπο, με τους πιο ευφάνταστους γευστικούς συνδυασμούς από την Ελλάδα και τις κουζίνες του κόσμου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !