Κίνηση-ματ από τον ΣΚΑΪ-Σχεδιάζει highlight επεισόδια #Survivorgr;


Με την προσθήκη της νέας εκπομπής ,«Survivor Πανόραμα», που παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη,ο ΣΚΑΪ έχει πλέον καθημερινά περίπου 6 ώρες Survivor στο πρόγραμμά του!

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η απόσταση σε τηλεθέαση από τον ανταγωνισμό μεγαλώνει ,και το κανάλι, έστω μετά από δυόμιση μήνες ,συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να αξιοποιήσει ακόμη περισσότερο το επιτυχημένο προϊόν του.

Έτσι, λοιπόν, ενώ για δυόμιση μήνες το ριάλιτι επιβίωσης με τρεις ώρες πρόγραμμα από Κυριακή έως Πέμπτη κατάφερε να εκτοξεύσει τον σταθμό στην πρώτη θέση, τα στελέχη αντιλήφθηκαν ότι υπάρχει κι άλλο περιθώριο, με αποτέλεσμα να επεκτείνουν τον ημερήσιο χρόνο του Survivor προσδοκώντας περισσότερα έσοδα. Παρόλα αυτά ακόμη και μετά την προσθήκη της νέας εκπομπής με την Ελεονώρα Μελέτη… υπάρχουν φωνές στον ΣΚΑΙ που πιστεύουν ότι υπάρχει περιθώριο να μεταδίδεται το Survivor τις Παρασκευές και τα Σάββατα υπό τη μορφή highlight για όσους χάνουν κάποια επεισόδια στη διάρκεια της εβδομάδας.

enimerosi24.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

1 Τα Σχόλια σας:

Unknown είπε...

Αν είναι να ξηλώσει όλες τις εκπομπές και να παίζει στην τελική αυτό το προιόν.
Ειρωνικά το λέω αλλά τι να κάνω κι εγώ
Δεν τους παιρνάει από το μυαλό ότι κάποια στιγμή ο κόσμος θα βαρεθεί και ειδικά οι μεγάλοι από 25+ που θα σταφούνε σε άλλα κανάλια η ακόμη και θα βγαίνουν έξω μιας που πλησιάζει καλοκαίρι?
Εγώ τι θα κάτσω νά δω? απλά βλέπω μόνο τα αγωνίσματα γιατί τα υπόλοιπα είναι θεατρινίστικα (όποιος κατάλαβε κατάλαβε).Τόσα χρόνια το εργάκι το έχω μάθει από έξω πως παίζετε δόξα τον θεό.
Για τα ποσοστά τηλεθέασης είναι αρλούμπες! 1000 μηχανάκια (αν είναι ανοιχτά τα μισά στον Σκάι) και ο υπόλοιπος κόσμος που δεν έχει τι κοιτάει? Πως βγαίνει το 70%?
2 πλατφόρμες έχω και δεν γνωρίζω ούτε από Ψηφιακό (δεν συνδέω χρόνια την κεραία) ούτε από μηχανάκι γνωρίζω (δεν είχα) και πώς? Να πω μας κοροιδεύουν τόσο απλά.
Συγνώμη που το έγραψα το τελευταίο απλά καυμό το είχα και έπρεπε να το γράφω.


Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά στο TEAM του TV NEA!!!