EUROVISION 2017: Mια διαφορετική εκδοχή του τραγουδιού This is love

0
Mια διαφορετική εκδοχή του τραγουδιού "This is love" που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στην 62η Eurovision,από έναν καλλιτέχνη που γνωρίσαμε από το The Voice 2,ο οποίος μάλιστα ανήκε και στην "ομάδα" της θεατρικής μαμάς της Demy ,Δέσποινας Βανδή ο οποίος εμπνεύστηκε από τη φετινή συμμετοχή της χώρας μας και προτείνει μια  piano version με έναν δικό του τρόπο.
Ο Διονύσης Κωστής γεννήθηκε στην Αθήνα ενώ έχει καταγωγή από Μεσσηνία και Ζάκυνθο. Τα πρώτα του μουσικά βήματα ξεκίνησαν σε ηλικία 5 ετών ενώ είναι ήδη και διπλωματούχος πιανίστας.
Οι υπόλοιπες σπουδές του έχουν να κάνουν με το τμήμα Πλαστικών τεχνών και Επιστημών της τέχνης ,ενώ αυτό που τον κέρδισε ήταν το κομμάτι της Πολιτισμικής-Πολιτιστικής Διαχείρισης και η μουσειολογία  παράλληλα με την ιστορία της τέχνης.
Εργάζεται χρόνια ως πιανίστας αλλά και ως τραγουδιστής σε διάφορες μουσικές σκηνές της χώρας έχει το δικό του κοινό που τον ακολουθεί και τον στηρίζει ενώ έχει κάνει κι άλλες "προσπάθειες" που αφορούν τον Ευρωπαικό διαγωνισμό και με άλλα eurovisionoτράγουδα που εκτέλεσε με δικό του τρόπο..

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !