Επιτέλους τηλεόραση!

Unknown
0
Πρεμιέρα έκανε την Κυριακή το γνωστό show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1 που ακούει στο όνομα «Your Face Sounds Familiar» με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου.

Το show βγήκε με εικόνα υψηλής ευκρίνειας, όχι μόνο από το HD κανάλι του σταθμού, αλλά και με ήχο υψηλής ποιότητας και ένα ανανεωμένο, μεγαλύτερο και περισσότερο φωτεινό πλατώ, καθώς και με αρκετά ανανεωμένη συνολικά σκηνοθετική ματιά. Μάλιστα, αυτή η τελευταία κίνηση είναι ιδιαίτερα έξυπνη, αφού ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα που έχει συμπληρώσει τόσες σεζόν είναι πολύ πιθανό να κουράσει αν δεν υπάρξουν έστω κάποιες μικρές αλλαγές.

Η παρουσιάστρια λαμπερή, με κέφι από την αρχή έως το τέλος του show, χωρίς σαρδάμ μας υπενθύμιζε πόσο ιδανική είναι για παρουσιάστρια του συγκεκριμένου προγράμματος. Βέβαια, μια καλύτερη επιλογή τουαλέτας για την πρεμιέρα θα της πήγαινε καλύτερα και θα έδινε μεγαλύτερη αίγλη.

Τα μέλη της κριτικής επιτροπής ικανά να κάνουν ουσιαστική και εύστοχη κριτική, με πολύ χιούμορ, αλλά και γνώσεις στο συγκεκριμένο τομέα, λέγοντας ευθεία την άποψή τους και με σεβασμό στους παίκτες που είχαν απέναντί τους.

Η επιλογή των παικτών από μέρους της παραγωγής ήταν σίγουρα πολύ καλή, αφού με τις μεταμφιέσεις απέδειξαν πόσο προσπάθησαν για να τα καταφέρουν, ενώ θα λέγαμε πως ο πήχης βρίσκεται ψηλά και γι’ αυτό φυσικά ευθύνονται και οι αφανείς ήρωες του show που τους μετέτρεψαν στις προσωπικότητες που έπρεπε να μιμηθούν!

Εν ολίγοις, παρακολουθήσαμε ένα άρτια στημένο και ποιοτικό show στην ελληνική τηλεόραση, τόσο όσον αφορά την εικόνα, όσο και τους συμμετέχοντες, που χάρισε γέλιο σε όλους όσοι το παρακολούθησαν και που δεν κατέφυγε σε… κατινιές και ακρότητες, καθ’ ότι δεν το χρειάζεται!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !