Αντιδρούν για τη διαφήμιση σε περιφερειακά Μέσα Ενημέρωσης...

0

Μεγάλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στις επιχειρήσεις που ελέγχονται από το ∆ηµόσιο η εντολή που δόθηκε από την κυβέρνηση για αυστηρή εφαρµογή της νοµοθεσίας που τις υποχρεώνει να
µοιράζουν σε ποσοστό 70%-30% τα διαφηµιστικά τους κονδύλια, µεταξύ πανελλαδικών και περιφερειακών Μέσων Ενηµέρωσης. Ωστόσο, το σχέδιο που αποκάλυψε πρόσφατα το «Secret» και επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα µε δηλώσεις του αρµόδιου Υπουργού, Νίκου Παππά, για ενίσχυση των Μέσων της επαρχίας από την κυβέρνηση µέσω επιχειρήσεων του ∆ηµοσίου και ∆ΕΚΟ, προκαλεί ουκ ολίγες αντιδράσεις.

Ήδη σύµφωνα µε πληροφορίες του «Secret», σηµαντικές επιχειρήσεις που βρίσκονται υπό τον έλεγχο του ∆ηµοσίου διεµήνυσαν ότι, αν εφαρµοστεί µε αυστηρό τρόπο η νοµοθεσία, κινδυνεύουν να υποστούν σηµαντικές ζηµίες σε ό,τι αφορά την κερδοφορία τους. Πρόσωπο που γνωρίζει τα της διαφηµιστικής αγοράς έλεγε χαρακτηριστικά πως δεν είναι δυνατόν επιχειρήσεις όπως η ΕΥ∆ΑΠ, η πελατεία των οποίων βρίσκεται αποκλειστικά στο λεκανοπέδιο, ή η ∆ΕΠΑ, που δεν έχει πελάτες στο σύνολο της χώρας, να δώσουν διαφήµιση µε τον συγκεκριµένο τρόπο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !