Άρης Μακρής: «Μου κόστισε πάρα πολύ η απώλεια του πατέρα μου»

Για την απώλεια του πατέρα του που του στοίχισε πάρα πολύ μίλησε σε συνέντευξή του στο Down Town Κύπρου ο τραγουδιστής Άρης Μακρής.


Αναπληρώνεται το κενό που αφήνει η απώλεια ενός γονέα;
«Νομίζω πως όχι. Ποτέ. Απλά, με τον καιρό, απαλύνεται ο πόνος και η πληγή κάπως κλείνει. Οφείλεις να πας μπροστά – αν μη τι άλλο αυτό είναι το φυσιολογικό: τα παιδιά να αποχαιρετούν τους γονείς. Όχι το αντίστροφο... Ο θάνατος είναι μέσα στη ζωή, κανείς μας δεν θα τον αποφύγει. Είναι νομοτελειακό. Το θέμα είναι πώς θα τον διαχειριστείς. Προσωπικά, όλο αυτό μου κόστισε πάρα πολύ και συνεχίζει. Είχαμε πολύ δεμένη και δυνατή σχέση με τον μπαμπά μου. Όλα, όμως, είναι μέσα στη ζωή...»

Τι εικόνες κράτησες από τον πατέρα σου; 
«Άπειρες... Καταρχήν, δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ τα υπέροχα καλοκαίρια μας. Μας έπαιρνε διακοπές, παίζαμε όλη μέρα, δεν τον αφήναμε σε ησυχία κι εκείνος ήταν πάντα εκεί για να παίξει μαζί μας. Θυμάμαι, επίσης, ότι κάθε μεσημέρι η οικογένεια συγκεντρωνόταν πάντα γύρω από το τραπέζι. Τρώγαμε, μιλούσαμε, λέγαμε τα νέα της ημέρας. Αυτό ήταν ιεροτελεστία. Ο πατέρας μου μας πέρασε αυτές τις αρχές, μαζί με τη μητέρα μου... Η οικογένειά μου είναι πάνω απ’ όλα»

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Μιχάλης Κουφογιαννάκης

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: