Αποκάλυψη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: Με είχε βάψει μελαχρινή σε ταινία.

1
«Μήπως δεν ήθελε η Δούκισσα άλλη ξανθιά στην κριτική επιτροπή;», ρώτησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή την καλεσμένη της Μαρία Ιωαννίδου, αναφορικά με το So You Think You Can Dance, και η Μαρία Ιωαννίδου αποκάλυψε μια ιστορία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη που σχετιζόταν με την ερώτηση.


«Αυτά τα έκανε μόνο η Βουγιουκλάκη. Με είχε βάψει μελαχρινή σε μια ταινία. Στο πιο λαμπρό αστέρι. Κατάμαυρη με έκανε. Έκανα την αρραβωνιαστικιά του Παπαμιχαήλ, μεγάλη ιστορία τότε για εμένα. Ξανθιά, μου είχε βάψει η μαμά μου ένα φουστανάκι και με βλέπει η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Λέει «Αυτό είναι το κορίτσι; Για έλα Κώστα…ο Καραγιάννης». Κι ακούω κάτι φωνές! «Σας έχω πει ότι σε ταινίες που παίζω εγώ, άλλη ξανθιά δεν θα υπάρχει! Βάφτε τη μαύρη»

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η Αλικη ειχε παιξει σε ταινιες με πολλες ξανθιες οι οποιες ειχαν και ρολους και οχι ρολακι με δυο λεξεις που ειχε στην ταινια η ιωαννιδου.Θα ηταν καλο καποιοι καλλιτεχνες οταν γερνανε να μην λενε ασυναρτησιες στα κουτσομπολιστκα πρωιναδικα απλα και μονο να επιβεβαιωνουν την ματαιοδοξια τους οτι ακομα υπαρχουν.Τωρα αν στην συγκεκριμενη ταινια τις ειπανε να τα βαψει ισως ηταν επειδη ηταν φιλη του Παπαμιχαηλ και θα επρεπε να ειχε αλλο χρωμα μαλιων απο την Αλικη και οχι οτι η Αλικη φωναζε και ελεγε αυτα που ισχυριζεται η κυρια γιατι δεν ειχε τιποτα να φοβηθει απο μια αγνωστη ακομα ηθοποιο που εοαιζε κρυα και δεν χρωματιζε ουτε την φωνη της σωστα.Τελευταια λεει και για αλλους ηθοποιους που επαιξε μαζι τους οπως την Βλαχοπουλου ομως δεν πρεπει να λεει για πεθαμενους που δεν ζουν και δεν μπορουν να την επιβδβαιωσουν η διαψευσουν.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !