Ο Μουτσινάς αποκαλύτπει πώς του ανακοίνωσαν ότι κόβεται το ΞΑΝΑΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ-Αυτός ήταν ο διάλογος με τον Διευθυντή...


O Nίκος Μουτσινάς επέστρεψε στον ΑΝΤ1 και σε λίγες μέρες θα καθίσει και πάλι στην καρέκλα του κριτή στο επιτυχημένο YFSF...


Ο παρουσιαστής, λίγο πριν την πρεμιέρα, μιλά στο περιοδικό ,People, και την Πέννυ Θωμοπούλου, για το αιφνιδιαστικό κόψιμο του ΞΑΝΑΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ,κι αποκαλύπτει τον επίμαχο διάλογό του με τον Κώστα Σούσουλα...

Συγκεκριμένα, λέει:
«Μπήκα στο γραφείο, ήταν μέσα ο Διευθυντής, Κώστας Σούσουλας - ταράχτηκα γιατί δεν είχε λόγο να βρίσκεται εκεί-, και μου λέει "δεν ήρθα για καλό". Του λέω "ωραία, πότε;", μου απαντά "τώρα" και του λέω "ΟΚ". Αυτός ήταν ο ακριβής διάλογος. Και φυσικά μας έδωσαν την ευκαιρία να βγούμε να χαιρετήσουμε, αλλά δεν υπήρχε λόγος να κάνουμε μια κεφάτη δίωρη εκπομπή και μετά να πούμε "γεια σας". Θέλω να χαιρετάω όταν αποφασίζω εγώ ότι θα φύγω. Όταν αποφασίζει το κανάλι να φύγω, να βγει το κανάλι να χαιρετήσει και να εξηγήσει».

Ακόμη, όσον αφορά το τι έφταιξε, δηλώνει:
«Θα σου πω τι σκέφτομαι χωρίς να ξέρω αν είναι η αλήθεια. Μπορεί να εθελοτυφλώ για να μη στενοχωρηθώ πολύ. Εμείς κάναμε μία εκπομπή, το Ξαναδέστε Τους τώρα και το Δέστε Τους τότε. Μια εκπομπή που σχολίαζε τα της τηλεόρασης. Όταν υπάρχει απαγόρευση από τον ΑΝΤ1 προς όλα τα κανάλια να παίζουν αποσπάσματα εκπομπών του και όταν στο ΣΚΑΪ υπάρχει το The Voice με το οποίο έγινε χαμός και μετά το Survivor, που γίνεται ο απόλυτος «θάνατος», και υπάρχει απαγόρευση από τον Alpha να παίζουμε ΣΚΑΪ στην εκπομπή μας –γενικά στο κανάλι, αλλά μιλάω για την εκπομπή που είχαμε–, μας απαγορεύει δηλαδή να σχολιάσουμε τα τηλεοπτικά προγράμματα που αφορούν τον κόσμο, η εκπομπή μας δεν είχε κανένα νόημα ύπαρξης. Όταν έχεις να κάνεις με τηλεόραση και δεν μπορείς να παίξεις τηλεόραση, δεν έχεις νόημα ύπαρξης». 

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: