Ευαγγελία Αραβανή: «Δεν είχα ποτέ φιλίες στην τηλεόραση»

Unknown
0

Η Ευαγγελία Αραβανή έχει πει σε παλιότερη συνέντευξή της ότι δεν έχει πολλές φιλίες από τον χώρο της τηλεόρασης. Και έτσι συνεχίζει να υποστηρίζει.


Θα είσαι και φέτος η οικοδέσποινα στα backstage του «X-Factor». Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από τις πρώτες οντισιόν;

«Κατ’ αρχάς θα πρέπει να ξεκινήσουμε από την κριτική επιτροπή, η σύνθεση της οποίας έχει αλλάξει ριζικά με εξαίρεση τη συμμετοχή της Τάμτα, η οποία είναι η μόνη που παραμένει από πέρυσι. Αυτό από μόνο του είναι εντυπωσιακό. Μέχρι στιγμής έχουμε δει πολλά ταλέντα από Αθήνα, Κύπρο και Θεσσαλονίκη. Ο ρόλος ο δικός μου παραμένει ο ίδιος: Στηρίζω τα παιδιά, είμαι δίπλα τους είτε έχουν την οικογένειά τους είτε όχι, καθώς υπάρχουν διαγωνιζόμενοι που έρχονται μόνοι τους. Ίσως αυτοί να με χρειάζονται λίγο περισσότερο»

Έχεις ξεχωρίσει πρόσωπα που θεωρείς φαβορί για τη νίκη;

«Δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ τη λέξη «φαβορί». Και πιστεύω δεν υπάρχουν φαβορί, καθώς έχουμε δει πολλές ανατροπές. Ναι, βέβαια έχω ξεχωρίσει κάποια παιδιά. Όχι μόνο λόγω φωνής και από την ενέργεια που μεταδίδουν, το feeling που βγάζουν. Ποτέ βέβαια δεν ξέρεις τι θα δούμε στη συνέχεια»

Θεωρείς η αλλαγή στη σύνθεση της επιτροπής θα ιντριγκάρει το τηλεοπτικό κοινό;

«Θεωρώ πως ναι. Θέλουμε να βλέπουμε διαφορετικά πράγματα. Για παράδειγμα, πιστεύω πως οι τηλεθεατές θέλουν να δουν πώς είναι ο Γιώργος Μαζωνάκης ως κριτής σε ένα talent show, μια και μέχρι σήμερα δεν τον έχουμε δει σε αντίστοιχο ρόλο»

Η χημεία μεταξύ τους πώς είναι;

«Πολύ ενδιαφέρουσα, σε σημείο που εγώ δεν το περίμενα. Με έχουν εντυπωσιάσει»

Οι δύο τηλεοπτικές σεζόν ήταν γεμάτες από μουσικά talent shows. Φοβάσαι μήπως το τηλεοπτικό κοινό αρχίσει να κουράζεται με τη συγκεκριμένη τυπολογία προγράμματος;

«Δεν είχα ποτέ πολλές φιλίες στην τηλεόραση .Δεν σου κρύβω ότι αυτό που λες ήταν κάτι που πριν από μερικούς μήνες με προβλημάτιζε. Παρ’ όλα αυτά, το φετινό «X-Factor» σε σχέση με το προηγούμενο όσον αφορά τις οντισιόν θα είναι διαφορετικό. Δεν θα υπάρχει κοινό. Μόνο τα παιδιά απέναντι από τους κριτές, σε απόσταση αναπνοής. Τελείως διαφορετική διαδικασία για έναν διαγωνιζόμενο.»

Μετά το τέλος του πρώτου «X-Factor», είχες απευθείας πρόταση για το δεύτερο;

«Υπήρχε καλή διάθεση από το κανάλι και επικοινωνία. Συζητήσαμε και άλλα πράγματα που δεν προχώρησαν. Οπότε αποφασίσαμε να συνεργαστούμε και πάλι στο «X-Factor».

gossip-tv

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !